Antena Meniu Search
x

"Acum se va juca printre stele". Sfârşit tragic pentru o fetiţă de 2 ani. Copila a murit în spital, după un presupus atac al unui tânăr britanic

Sfârşitit tragic pentru o fetiţă de doar doi ani din Shotton Colliery, un oraş din estul Angliei. Copila a murit la două zile după un presupus atac al unui tânăr de 20 de ani, care a fost ulterior arestat de poliţişti. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 02.10.2022, 11:29

Totul s-a petrecut miercuri, 28 septembrie, în Shotton Colliery, un oraş din regiunea Durham, scrie The Mirror.

Micuţa a fost transportată de urgenţă, cu elicopterul, la spitalul din Newcastle după ce a suferit răni grave în urma unor lovituri care au făcut parte dintr-un presupus atac al unui tânăr de 20 de ani. 

Din nefericire, încercările medicilor de a o salva pe micuţă au eşuat, iar două zile mai târziu aceasta a fost declarată decedată.

Atacatorul, un bărbat de 20 de ani a fost arestat la faţa locului, imediat după atac şi este suspectat de agresiune cu intenţia de a provoca lovituri grave.

Pe acelaşi subiect

Tatăl fetiţei, mesaj emoţionant după tragedie

James Chappel, tatăl îndurerat al micuţei Maya Louise şi-a descris fiica drept "viaţa, pământul şi idolul" lui, spunând că a fost o persoană pe care a iubit-o "din toată inima".

"Ea a fost prea bună pentru această lume şi, drept recompensă, acum se va juca printre stele. Te iubesc atât de mult, Maya Louise Chappell, ești viața mea, pământul meu și idolul meu și voi privi mereu spre tine și te voi iubi din toată inima mea"

Inspectorul Christopher Barker, a spus într-o declaraţie că „Apreciem că prietenii, familia și vecinii sunt profund îngrijorați de acest incident, dar cerem comunității să se abțină de la speculații în mediul online, cu privire la circumstanțele sau la numirea celor implicați”.

Poliţiştii continuă acum ancheta pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut evenimentele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » "Acum se va juca printre stele". Sfârşit tragic pentru o fetiţă de 2 ani. Copila a murit în spital, după un presupus atac al unui tânăr britanic