Antena Meniu Search
x

Acuzat de pedofilie, un bărbat şi-a spintecat gâtul, în timpul unui live pe Facebook. Bărbatul a fost arestat de poliţiştii englezi

Un presupus pedofil a fost arestat după ce și-a tăiat gâtul în timpul unui stream live pe Facebook, în timp ce a fost confruntat de o echipă de polițiști.

de Maria Dogaru

la 27.08.2022, 15:36

Bărbatul a încercat să-și ia viața după ce a văzut că urma să fie arestat de poliție
Un bărbat care a încercat să se omoare în timpul unui live pe Facebook a fost arestat de poliție și acuzat de pedofilie - Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost arestat sub suspiciunea de agresare sexuală a copiilor, în urma unui live înfiorător pe Facebook care s-a desfășurat vineri seară într-o parcare din Liverpool, Merseyside, relatează Mirror.

Bărbatul a încercat să-și ia viața, după ce a văzut că urma să fie arestat 

Videoclipul șocant a fost transmis pe pagina TFN.UK ( o pagină  are se ocupă cu prinderea pedofililor) ieri, în timp polițiștii au arestat un bărbat într-o parcare de pe St Chad's Drive din Liverpool. Clipul a fost eliminat de atunci de pe pagina grupului, care se ocupă cu eliminarea unor presupuși pedofili din toată Marea Britanie.

Bărbatul și-a provocat leziuni grave la nivelul gâtului iar o altă persoană, martoră la evenimentul șocant, a chemat poliția. Polițiștii au confirmat că un bărbat de 55 de ani din Kirkby, Merseyside, a fost arestat ulterior, fiind suspectat că a agresat în copil sub 14 ani și că deținea asupra sa o armă.

Pe acelaşi subiect

Peste 2000 de copii au fost agresați sexual în 2019

 „În jurul orei 17:00, ofițerii au participat la un incident în apropierea secției de poliție din Kirkby, unde a fost reținut un bărbat. Bărbatul a fost transportat la spital cu răni grave la gât în urma incidentului, unde rămâne într-o stare stabilă. Un bărbat de 55 de ani din Kirkby a fost arestat ulterior, fiind suspectat că agresau un copil sub 14 ani și că deținea un asupra sa un obiect ascuțit. Este în curs de desfășurare o anchetă, în timp ce ofițerii continuă anchetele martorilor și examinează imaginile de pe camerele de luat vederi, a delarat poliția din Merseyside.

Vă rog, dacă vede cineva videoclipul, raportați-l și vă rugăm să nu-l distribuiți. Nimeni din echipă nu și-a dorit acest rezultat și este extrem de îngrijorat. Unu din 5 copii cu vârsta cuprinsă între 12-15 ani este agresat sexual și în 2019 peste 200.000 de copii au fost agresați online și peste 2.000 de copii au fost abuzați sexual de un străin. Avem nevoie ca aceste grupuri să continue să ajute să-i aducă pe acești criminali josnici în fața justiției”, a declarat TFN.UK .

Vă rugăm să aveți în vedere că aceasta este o investigație reală și să nu speculați cu privire la circumstanțele acestui incident, deoarece ar putea pune în pericol anchetele noastre”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Merseyside

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Acuzat de pedofilie, un bărbat şi-a spintecat gâtul, în timpul unui live pe Facebook. Bărbatul a fost arestat de poliţiştii englezi