Antena Meniu Search
x

Adolescent de 15 ani, arestat pentru crimă. Şi-a înjunghiat de peste 70 de ori prietenul de 12 ani şi a vrut să îl decapiteze, în Anglia

Un adolescent de 15 ani din Marea Britanie a fost găsit vinovat de moartea prietenului său cu trei ani mai mic. Tânărul l-a dus într-o pădure, acolo unde l-a înjunghiat de peste 70 de ori, iar apoi a încercat să îl decapiteze. Va sta acum după gratii timp de 16 ani. Atenţie, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 10.11.2021, 20:55

Cadavrul lui Robert Buncis a fost găsit în pădure, cu doar două zile înainte de a împlini 13 ani. Cel care l-a omorât a fost prietenul său, Marcel Grzeszcz, care a fost găsit vinovat, zilele trecute, pentru cumplita crimă din decembrie 2020, scrie Daily Mail.

Adolescentul de 15 ani era, de asemenea, traficant de droguri, lucru pe care anchetatorii l-au descoperit în timpul anchetei. Judecătorii britanici l-au condamnat astăzi la 16 ani de închisoare pentru că şi-a înjunghat prietenul, iar apoi ar fi încercat să îl decapiteze.

L-a ucis pentru că a fost "turnător"

Crima oribilă a avut loc în pădurea din Fishtoft, lângă Boston, iar răzbunarea ar fi venit pentru că agresorul l-ar fi considerat pe Roberts drept un "turnător". Criminalul a venit înarmat cu un cuţit şi purtând mănuşi din latex pentru a încerca să nu lase amprente. Corpul adolescentului ucis a fost găsit cu răni grave în dreptul umerilor, braţelor şi trei lovituri puternice de înjunghiere în cap, vârful lamei fiind lăsat înfipt în craniu.

Înainte de reţinere, criminalul a lăsat mai multe mesaje prietenilor de pe Facebook în care transmitea că lucrurile "au mers prost", recunoscându-le că a făcut ceva rău. În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit în casa lui Marcel un cuţit ascuns sub un ghiveci. Pe lama cuţitului au fost găsite urme de sânge care aparţineau tânărului de 12 ani.

Tot în casa agresorului, anchetatorii au descoperit şi hanoracul pe care Marcel îl purtase în dimineaşa crimei, iar în buzunarele acestuia au fost găsite mănuşile pe care acesta le folosise. "La primele ore la zilei de 12 decembrie 2020 Marcel l-a luat pe Roberts într-o zonă împădurită de lângă oraş, unde l-a atact în mod barbar cu un cuţit, iar apoi a încercat cu orice preţ să îl decapiteze. Nu a reuşit şi i-a abandonat trupul, el fiind găsit după câteva ore", au spus poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Adolescent de 15 ani, arestat pentru crimă. Şi-a înjunghiat de peste 70 de ori prietenul de 12 ani şi a vrut să îl decapiteze, în Anglia