Antena Meniu Search
x

Galerie foto Adolescent mort într-un Audi rupt în două pe contrasens. Jumătate de mașină s-a înfipt în copac, cealaltă jumătate a zburat în șanț, pe un drum din Germania

Accident înfiorător, în noaptea de sâmbătă spre duminică, noaptea trecută, pe un drum din Dithmarschen, un district rural din landul german Schleswig-Holstein. Un băiat de 18 ani a murit pe loc, după ce mașina pe care o conducea, un Audi, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de un Renault. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul s-a rupt efectiv în două. Jumătate s-a înfipt într-un copac, iar cealaltă jumătate a ajuns în șanțul de pe marginea șoselei.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.09.2023, 14:42

Tragedia a avut loc duminică dimineață, în jurul orei 3.15.

Șoferul începător din Audi, un tânăr de doar 18 ani, conducea din direcția Albersdorf, districtul Dithmarschen, când, din motive încă necunoscute, ajunge cu mașina pe contrasens, unde este spulberat de un Renault. Impactul a fost înfiorător.

Atât de puternic, încât autoturismul Audi s-a rupt în două. Jumătate s-a înfipt într-un copac, iar cealaltă jumătate a ajuns în șanțul de pe marginea șoselei. Imaginile suprinse la faţa locului, publicate pe Facebook de Westküsten-News, arată dimensiunea dezastrului.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Drumul principal a fost închis complet timp de câteva ore

Din păcate, pentru salvarea tânărului șofer nu s-a mai putut face nimic. Băiatul de 18 ani a murit pe loc, potrivit Bild. În momentul accidentului, în Renault se aflau trei bărbați. Din fericire, niciunul dintre ei nu a suferit răni care să le pună viața în pericol. 

Portalul de știri shz.de scrie că șoferul mașinii este pompoer în Immenstedt.

Drumul principal a fost închis complet timp de câteva ore. Polițiștii germani continuă cercetările pentru a stabili dinamica accidentului. Ancheta trebuie să stabilească cicumstanțele în care băiatul de 18 ani a pătruns cu mașina pe contrasens.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Adolescent mort într-un Audi rupt în două pe contrasens. Jumătate de mașină s-a înfipt în copac, cealaltă jumătate a zburat în șanț, pe un drum din Germania