Antena Meniu Search
x

Video "L-a luat din plin, rău. N-a mai avut timp să se ferească". Imagini de groază după un accident mortal, în centrul Capitalei

Accident cumplit seara trecută în centrul Capitalei. Un bărbat a fost lovit mortal cu mașina de un șofer în vârstă de 28 de ani. Pietonul, care traversa strada neregulamentar, nu s-a asigurat și a fost spulberat pe loc. Medicii au încercat să-l salveze, dar fără succes - au constatat decesul la fața locului. Zona este destul periculoasă pentru că, deşi există suficiente treceri de pietoni, oamenii continuă să-și pună viață în pericol şi să traverseze neregulamentar chiar și în faţa polițiștilor. Vă avertizăm, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional. 

de Redactia Observator

la 26.09.2023, 08:02

Vezi și

Bărbatul, de aproximativ 40 de ani, se întorcea acasă de la cumpărături.

A vrut să traverseze strada în apropierea Pasajului Unirii prin loc nepermis, însă nu s-a asigurat şi s-a aruncat în faţa unei maşini. 

Oana Pîrvan, Brigada Rutieră: Un bărbat în vârstă de 28 de ani, care se deplasa cu autovehicului pe Bd. I. C. Brătianu, dinspre Piața Universității către Piața Unirii, a surprins și accidentat un pieton.

Eduard Marin, reporter Observator. Din spusele martorilor, șoferul circula cu viteză foarte mare, zona este slab luminată, impactul a fost atât de puternic, iar după aproximativ 40 de minute medicii au declarat decesul pietonului.   

Pe acelaşi subiect

Tânăr: Probabil că o fi văzut mașina, dar n-a mai avut timp, fracțiune de secundă, să se ferească și l-a luat din plin, i-a luat capul. L-a lovit și cu roata.

Reporter: A trecut mașina peste el?

Tânăr: Da, rău. Eram pe partea cealaltă, așteptam autobuzul...dar l-a lovit rău.  

Trafcul pe bulevardul I. C. Brătianu, blocat complet două ore

Timp de mai bine de 2 ore traficul de pe bulevardul I. C. Brătianu a fost complet blocat. 

Oana Pîrvan, Brigada Rutieră: Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind zero.

Deşi există treceri de pietoni în zonă, şi un pasaj subteran la câţiva metri distanţă, chiar şi la câteva clipe după accident, oamenii continuau să-şi pună viaţa în pericol traversând strada neregulamentar. Chiar și cu polițiștii de față.

De la începutul anului până în prezent, la nivel național, au fost înregistrate aproape 3.000 de accidente grave in care si-au pierdut viata aproape 1.000 de persoane, iar peste 2.000 de oameni au au fost grav răniţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "L-a luat din plin, rău. N-a mai avut timp să se ferească". Imagini de groază după un accident mortal, în centrul Capitalei