Antena Meniu Search
x

Adolescentă de 16 ani, violată de tată şi fratele mai mare. Pentru a-şi salva sora, tânăra din India a povestit totul unui profesor

Un bărbat de 43 de ani şi fiul său de 20 au fost arestaţi miercuri de poliţiştii din Mumbai după ce au ieşit la iveală faptele de viol pe care cei doi le-ar fi săvârşit asupra fetei, respectiv surorii adolescente.

de Redactia Observator

la 20.01.2022, 15:48

Adolescenta a fost abuzată în repetate rânduri
Adolescenta a fost abuzată în repetate rânduri - Shutterstock

Poliţiştii au transmis că în declaraţia ei fata a mărturisit că tatăl ei a violat-o de mai multe ori în 2019, în timp ce fratele ar fi agresat-o sexual o singură dată în urmă cu doi ani, potrivit The Indian Express.

Anchetatorii au spus că totul a ieşit la iveală în momentul în care fata, o elevă de clasa a X-a, a povestit profesorului şi directorului şcolii despre incidente. Potrivit declaraţiei sale, prima dată când a fost abuzată sexual a fost în ianuarie 2019, când dormea într-un atelier deţinut de tatăl ei. Fratele ei mai mare a agresat-o sexual şi el în aceeaşi perioadă. 

„Fata a fost abuzată sexual în mod repetat în ultimii doi ani. În timp ce stătea cu ei, s-a speriat și nu a vorbit mai devreme... Cu toate acestea, ea i-a dezvăluit săptămâna trecută calvarul ei profesorului ei, deoarece îi era teamă că o vor exploata și pe sora ei mai mică”, au transmis poliţiştii.

A mărturisit totul pentru a-şi salva sora mai mică

În urma mărturisirilor fetei, şcoala a contactat un ONG, care a facilitat consilierea fetei. Ulterior, tânăra a fost dusă la secţia de poliţie pentru a depune plângere. Un ofițer superior a spus că a fost înregistrat un caz de viol în temeiul legii privind protecția copiilor şi împotriva infracțiunilor sexuale, în urma căruia tatăl și fratele ei au fost luați în custodie de către oamenii legii. „Au mărturisit fapta și au fost arestați”, a spus ofițerul. Cei doi au fost aduși marți în instanță şi arestaţi până pe 22 ianuarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Adolescentă de 16 ani, violată de tată şi fratele mai mare. Pentru a-şi salva sora, tânăra din India a povestit totul unui profesor