Antena Meniu Search
x

O adolescentă de 14 ani a fost răpită, violată şi bătută, după ce a fugit de acasă. Poliţiştii francezi au salvat-o cu ajutorul aplicaţiei Snapchat

O adolescentă de 14 ani din Franţa, care a fost răpită, bătută şi violată de doi bărbaţi, după ce a fost încuiată într-un apartament a fost în cele din urmă salvată de poliţiştii francezi.

de Redactia Observator

la 17.01.2022, 17:13

Agresorul a invitat-o pe fată la el acasă
Agresorul a invitat-o pe fată la el acasă - Shutterstock

Ofiţerii de poliţie din Marsillia au reuşti să o localizeze cu ajutorul GPS-ului, folosindu-se de aplicaţia Snapchat pe care fata o avea instalată în telefon, scrie Daily Mail.

Fata, al cărei nume nu a fost încă făcut public a fost atrasă de micul apartament de un tânăr de 26 de ani care să o găzduiască după ce a fugit de acasă săptămâna trecută. Se pare că adolescenta a fost forţată să fumeze canabis înainte ca suspectul principal şi un alt bărbat de 64 de ani să o violeze pe rând.

Salvată cu ajutorul unei aplicaţii

Poliţia a fost alertată de către părinţii fetei vineri dimineaţa, după ce au primit mai multe mesaje din partea ei pe Instagram. Fata era panicată şi le-a mărturisit că este răpită. În tot acest timp răpitorii dormeau, iar fata le-a spus că a fost violată, dar nu ştie unde se află. Ofiţerii au reuşit să urmărească locaţia fetei folosindu-se de aplicaţia Snapchat şi au ajuns la apartamentul groazei vineri seara, acolo de unde au putut să o salveze pe fetiţă.  

Odată ce poliția a găsit clădirea corectă, a bătut la fiecare dintre uși până când adolescenta a trimis un mesaj cu „da” pentru a confirma că erau la apartamentul potrivit din cartierul Cabucelle din Marsilia.  Victima a fost găsită sub influența drogurilor și internată la spital pentru îngrijiri de urgență.

Cei doi bărbați au fost arestați și acuzați duminică la parchetul din Marsilia pentru răpirea și violul unui minor, dar au susținut că sexul a fost consensual. Adolescenta, care a spus polițiștilor că a fost forțată să facă sex oral, a fost dusă la spital pentru tratament în stare de șoc și ulterior s-a întors acasă la familia ei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O adolescentă de 14 ani a fost răpită, violată şi bătută, după ce a fugit de acasă. Poliţiştii francezi au salvat-o cu ajutorul aplicaţiei Snapchat