Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Adolescentă dezbrăcată şi bătută cu parul de mai multe tinere, în Moldova. Ulterior, agresoarele s-au fotografiat cu victima însângerată

O adolescentă a fost bătută cu bestialitate de mai multe tinere. Fetele nu s-au oprit doar la pumni şi picioare, ci şi-au continuat agresiunea şi cu un par, lovind-o fără milă pe tânăra.

de Monica Palade

la 10.06.2022 , 14:39

Ulterior, ca şi când nu ar fi fost de ajuns, bătăuşele au dezbrăcat-o pe jumătate pe victima însângerată şi s-au fotografiat cu ea.

Bătută cu bestialitate de mai multe tinere

Totul ar fi pornit, după ce adolescenta bătută ar fi jignit părinţii unei alte fete. Incidentul a avut loc pe 28 mai, în localitatea Biești din raionul Orhei, informează echipa.md.

Vezi și

Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare, însă ulterior ele ar fi fost şterse. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Orhei, Elena Băetrău a declarat că poliția a înregistrat cazul. Oamenii legii urmează să facă cercetări pentru a afla cum s-a produs bătaia, dar și pentru identificarea făptașilor cu ulterioara tragere a răspundere în conformitate cu legislația în vigoare.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Mapamond » Adolescentă dezbrăcată şi bătută cu parul de mai multe tinere, în Moldova. Ulterior, agresoarele s-au fotografiat cu victima însângerată