Antena Meniu Search
x

"Am așteptat următorul tren până i-am auzit vocea”. O bătrână din Anglia, coboară zilnic la metrou pentru a auzi vocea înregistrată a soţului decedat

Unele poveşti de dragoste trec dincolo de limite, iar istoria a fost martoră la multe astfel de poveşti care au devenit nemuritoare şi care au demonstrat că iubirea necondiţionată şi sinceră este de neclintit. O astfel de poveste unică de dragoste face înconjurul internetului în Regatul Unit. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 11.06.2022, 15:47

O bătrână din Anglia, coboară zilnic la metrou pentru a auzi vocea înregistrată a soţului decedat
O bătrână din Anglia, coboară zilnic la metrou pentru a auzi vocea înregistrată a soţului decedat - Twitter @DrAlakbarov

Margaret McCollum, un fost medic generalist din Londra, a vizitat staţia în fiecare zi staţia de metrou Embankment, după moartea soţului ei. Ea a fost căsătorită cu Oswald Laurance, un fost actor, şi vocea liniei de nord a metroului din Londra, scrie The Economic Times.

Cei doi s-au cunoscut în anul 1992, în timp ce el lucra pentru o companide croazieră din Maroc. Au trăit împreună până când el a murit, iar după acest eveniment nefericit Margaret a vizitat în fiecare zi staţia de metrou, doar pentru a auzi vocea răposatului soţ. Sunetul "Mind the gap", înregistrat cu vocea lui Oswald este unul extrem de popular în Marea Britanie. Această voce a însemnat un lucru mult mai profund pentru văduva Margret.

„De când a murit, am stat și am așteptat următorul tren până i-am auzit vocea” și i-am explicat cum înregistrarea i-a ajutat să-și păstreze memoria vie”, a declarat Margaret pentru presa străină.

În 2012, staţia de metrou a înlocuit vocea bărbatului cu un sistem digital. Femeia a fost şocată de schimbare mai ales că nu îşi mai putea auzi soţul.

Pe acelaşi subiect

O iubire dincolo de limite

Ea întrebat despre înregistrare la reprezentanţii metroului londonez, iar aceştia i-au comunicat faptul că vocea bărbatului nu a putut fi încorporată în noul sistem folosit. După ce au înţeles exact ce reprezintă vocea pentru Margret, compania i-a realizat un CD cu înregistrarea.

„Am fost foarte emoționați de povestea ei, așa că personalul a urmărit înregistrarea și nu numai că au reușit să obțină o copie a anunțului pe CD pentru a o păstra, dar lucrează și pentru a restabili anunțul la stația Embankment”, a transmis Nigel Holness, directorul metroului londonez.

TfL, compania care operează traficul subteran din capitala Marii Britanii, a început să folosească anunțul „Mind the gap” în 1969. Inițial, a fost vocea inginerului de sunet Peter Lodge; cu toate acestea, de-a lungul anilor au fost folosite alte câteva voci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » "Am așteptat următorul tren până i-am auzit vocea”. O bătrână din Anglia, coboară zilnic la metrou pentru a auzi vocea înregistrată a soţului decedat