Antena Meniu Search
x
LIVE

„Am crezut că este un film". Cinci persoane din aceeaşi familie s-au aruncat în gol de la etajul şapte al blocului din Elveţia. Patru dintre ei au murit pe loc

Tragedie într-o localitate din Elveţia, după ce cinci persoane s-au aruncat de la etajul şapte al unei clădiri. Patru dintre victime au decedat, iar a cincea este în stare gravă la spital.

De Ovidiu Cojocaru la 24.03.2022, 14:46
Cinci persoane din aceeaşi familie s-au aruncat în gol de la etajul şapte al blocului din Elveţia
Cinci persoane din aceeaşi familie s-au aruncat în gol de la etajul şapte al blocului din Elveţia - Captură Video / Twitter

Cele patru victime au fost găsite moarte pe caldarâm, în faţa clădirii cu şapte etaje, din localitatea elveţiană Montreux. Poliţiştii au transmis într-un comunicat că „Cinci persoane au fost găsite la baza unei clădiri. Una dintre cele cinci victime a fost internată la spital și este în stare gravă. Ceilalți patru sunt morți", scrie Daily Mail.

Alexandre Bisenz, purtătorul de cuvânt al poliției, a declarat pentru presa străină că cele cinci persoane păreau să fi sărit din apartamentul lor, lângă cazinoul de pe malul lacului orașului, din motive încă necunoscute. Un martor de la fața locului a spus că a văzut oamenii întinși la pământ, desculţe, apoi a alertat de urgenţă poliţia.

Vecinii, şocaţi de gestul familiei

Echipele de criminalistică prelevează acum mostre de pe balconul apartamentului de la etajul șapte. În tot acest timp, vecinii descriu o familie liniștită, formată din doi adulți în vârstă de patruzeci de ani, doi adolescenți și o bunica care locuia împreună cu ei. 

Pe acelaşi subiect

Un alt rezident, care locuiește la primul etaj al blocului de apartamente, a spus că a auzit o „bufnitură” în jurul orei 7 dimineața.  „Am crezut că este un film prost, nu am putut repara imaginea mai mult de câteva secunde”, a spus el.

La fața locului se află în jur de 30 de polițiști, iar în fața blocului au fost instalate corturi albe de criminalistică. 

Montreux, un oraș bucolic pe malul lacului, este cel mai bine cunoscut ca un punct fierbinte turistic și în special pentru festivalul său anual de jazz.     

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » „Am crezut că este un film". Cinci persoane din aceeaşi familie s-au aruncat în gol de la etajul şapte al blocului din Elveţia. Patru dintre ei au murit pe loc