Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat de 63 de ani din Gorj s-a aruncat cu maşina în Jiu. Deşi a lăsat un bilet de adio, familia nu crede în varianta sinuciderii

Un bărbat dintr-o comună gorjeană a fost găsit fără suflare în Jiu, în propria maşină, după ce s-a aruncat cu autoturismul în râu. El ar fi lăsat acasă un bilet de adio, motiv pentru care poliţiştii cred că s-a sinucis. Familia însă nu îşi explică gestul extrem al bărbatului. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 19.03.2022, 20:50

Vezi și

Bărbatul de 63 de ani a lăsat acasă un bilet de adio în care îşi lua rămas bun de la familie, însă nu a explicat şi motivul pentru care şi-a luat viaţa. Înainte de a face acest gest s-ar fi certat cu soţia lui care este plecată în străinătate şi cu unul dintre copii.  Apoi a plecat cu maşina la Turceni, la aproximativ 20 de kilometri de casă, unde a plonjat cu maşina în râul Jiu.

Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Poliţia a fost alertată de către familie în această dimineaţă când au găsit biletul de adio. Mai multe echipaje de scafandri au plecat în căutarea lui. "Am fost solicitaţi să intervenim pentru căutarea unui bărbat în vârstă de 63 de ani, despre care am primit informaţia că intenţionează să-şi pună capăt zilelor în apele râului Jiu. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de scafandri şi un echipaj de căutare cu ajutorul unei ambarcaţiuni din cadrul ISU Gorj, în sprijinul cărora s-a deplasat şi un echipaj de scafandri din cadrul ISU Dolj", a declarat Florin Chisim, purtător de cuvânt ISU Gorj.

Însă prea târziu pentru bărbat. "În urma căutărilor întreprinse de către poliţişti şi efective din cadrul ISU Gorj a fost identificat autoturismul în albia râului Jiu, iar în interiorul acestuia se afla bărbatul", a declarat Corina Scurtu, purtător de cuvânt IPJ Gorj. Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat de 63 de ani din Gorj s-a aruncat cu maşina în Jiu. Deşi a lăsat un bilet de adio, familia nu crede în varianta sinuciderii