Antena Meniu Search
x

Foto "Am inima zdrobită.'' Lacrimi pentru o ''incredibilă'' mamă a patru copii care a pierdut lupta cu cancerul. Britanica inspira zeci de mii de oameni pe TikTok

O femeie de 37 de ani, care a devenit populară pe TikTok datorită videoclipurilor ei sincere despre cum este să trăieşti cu cancer în stadiu terminal, a murit.

de Redactia Observator

la 22.11.2021, 11:38

Lacrimi pentru o ''incredibilă'' mamă a patru copii care a pierdut lupta cu cancerul
Lacrimi pentru o ''incredibilă'' mamă a patru copii care a pierdut lupta cu cancerul - TikTok via Stacey352

Stacey Pentland, care avea 37 de ani, din Newcastle, și-a creat contul de socializare pentru a-i ajuta pe alții care trec prin același lucru să se simtă mai puțin singuri. Mamă a patru copii, femeia a descoperit că are cancer în aprilie 2020.

Videoclipurile ei au documentat evoluția bolii, precum și luptele duse pentru menţinerea sănătăţii mintale. Aceasta a împărtășit informații despre tratamentul ei și echipamentul medical pe care l-a folosit.

Moartea a fost anunțată, joi, pe canalul ei TikTok: ''Cu mare tristețe trebuie să vă spun că frumoasa noastră Stacey a murit. Pot să vă rog să respectați intimitatea familiei în acest moment dificil''.

Stacey a fost diagnosticată cu cancer după ce a mers la Royal Victoria Infirmary din Newcastle cu dureri de spate subite, unde i s-a spus că tumorile s-au răspândit în tot corpul. Ea a urmat un tratament de chimioterapie, în încercarea de a petrece cât mai mult timp alături de soțul Anthony și de cei patru copii ai săi Chloe, Sophie, Geordie și AJ.

Pe acelaşi subiect

Femeia a vrut să-i încurajeze pe internauţi să meargă la un consult

Vorbind la începutul acestui an despre motivul pentru care și-a început drumul pe TikTok, femeia a spus: ''Niciodată într-un milion de ani nu am crezut că mi se va întâmpla asta, dar i se poate întâmpla oricui. Am început pentru că m-am simțit incredibil de singură când am fost diagnosticată și nu am vrut ca nimeni altcineva să se simtă așa. Am primit mii de mesaje de susținere, oameni care spun că datorită ţie am fost la medic, mi-am descoperit cancerul devreme. La început a fost copleșitor, unele dintre mesaje au fost sfâșietoare, dar este grozav că au fost testați și acum au o șansă''

După anunțul morții ei pe TikTok, zeci de mii de oameni au accesat secțiunea de comentarii pentru a-și exprima durerea și a împărtăși condoleanțe familiei, potrivit Daily Mail

"Nu există cuvinte, am inima frântă pentru ea și familia ei. Zboară cât mai sus, Stacey, cea mai incredibilă femeie pe care am întâlnit-o vreodată în viața mea", a scris cineva.

Altcineva a adăugat: "Am inima zdrobită. A fost absolut uimitoare și cu adevărat un suflet frumos. Lumea a pierdut pe cineva cu adevărat special".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "Am inima zdrobită.'' Lacrimi pentru o ''incredibilă'' mamă a patru copii care a pierdut lupta cu cancerul. Britanica inspira zeci de mii de oameni pe TikTok