Antena Meniu Search
x

Foto O mamă a doi copii, care credea că suferă de arsuri la stomac, a aflat că are de fapt cancer, în Anglia: ''Nu crezi niciodată că îți vei pierde cel mai bun prieten''

O mamă a doi copii a fost diagnosticată cu cancer intestinal în stadiul patru, după ce a solicitat sprijinul medicului de familie pentru arsurile la stomac.

de Redactia Observator

la 09.11.2021, 11:48

O mamă a doi copii, care credea că suferă de arsuri la stomac, a aflat că are de fapt cancer
O mamă a doi copii, care credea că suferă de arsuri la stomac, a aflat că are de fapt cancer - JustGiving

Amie Walton, 29 de ani, trebuie să înceapă un tratament de 35.000 de lire sterline în termen de patru săptămâni pentru a-i oferi cele mai bune șanse de supraviețuire, după ce cancerul s-a răspândit la ficat și la plămâni.

Prietenii și familia ei au lansat un apel de caritate în încercarea de a-i obține o formă de radioterapie numită SIRT (Selective Internal Radiation Therapy), despre care se crede că este singura ei speranță, relatează Birmingham Live.

Cancerul a revenit într-o formă şi mai agresivă

În urma diagnosticului ei din septembrie 2020, femeia - care are doi copii mici - a fost supusă chimioterapiei și i s-a îndepărtat 60% din ficat, dar, din păcate, cancerul a revenit. Chiar înainte de Halloween, anul acesta, i s-a dat vestea sfâșietoare că cancerul i-a ajuns în plămâni, este în stadiu terminal și medicii nu mai puteau face nimic. Copiii ei Harry și Mia au șapte și cinci ani.

Pe acelaşi subiect

I s-a spus că o formă de radioterapie numită SIRT (Selective Internal Radiation Therapy) ar putea să-i permită să-și vadă copiii crescând - dar va costa 35.000 de lire sterline şi trebuie realizată la o clinică privată.

''Când crești, te aștepți că părinții tăi vor pleca, așa că te pregătești pentru asta, dar nu crezi niciodată că îți vei pierde cel mai bun prieten, că copiii își vor pierde mama'', a spus Jess, în vârstă de 30 de ani, care locuiește lângă Amie, în Sutton Coldfield.

IRT este un tip de radioterapie internă folosită pentru a trata tumorile hepatice secundare și uneori primare care nu pot fi îndepărtate prin intervenție chirurgicală. Deși nu este un leac, i-ar putea prelungi viața și i-ar putea permite să beneficieze de un tratament suplimentar.

O pagină JustGiving a fost creată pentru ajutorul mămicii. De asemenea, Jess, frații și prietenii lui Amie - cunoscuți ca #AmiesArmy - găzduiesc un eveniment caritabil sâmbătă, 4 decembrie, la Walsall Rugby Club, numit Amie’s Big Fun Fundraiser.

Femeia şi-a ignorat simptomele şi a catalogat problemele drept nişte arsuri la stomac. Inițial, medicii au crezut că Amie are un cheag de sânge, dar apoi au sunat-o de urgență și i-au dat vestea că este vorba despre cancer, mai notează Mirror

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O mamă a doi copii, care credea că suferă de arsuri la stomac, a aflat că are de fapt cancer, în Anglia: ''Nu crezi niciodată că îți vei pierde cel mai bun prieten''