Antena Meniu Search
x

"Am spart cimentul și am simțim un miros puternic". Femeie din Brazilia, ucisă și zidită într-un pat de beton. Era dispărută de câteva zile

Caz șocant în Brazilia. O femeie dată dispărută de câteva zile a fost găsit moartă, îngropată într-o structură de ciment a unui pat.

de Redactia Observator

la 13.10.2023, 13:17

Femeie din Brazilia, ucisă și zidită într-un pat de beton, în Brazilia. Era dispărută de câteva zile
Femeie din Brazilia, ucisă și zidită într-un pat de beton, în Brazilia. Era dispărută de câteva zile - Instagram

Luydiane Jamille Miranda, care locuia în Pedras de Fogo, Brazilia, a fost văzută ultima dată pe 4 octombrie, după ce și-a încheiat relația cu soțul ei, Sergio, și a spus familiei că urmează să meargă la bunica ei în vizită. Abia marțea trecută, familia ei a alertat poliția despre dispariția ei, potrivit Mirror.

Femeia, identificată după numele copiilor ei pe care le avea tatuate pe picior

A doua zi, polițiștii s-au dus la barul în care lucra ea și au găsit cadavrul unei femei închis într-o structură de beton care făcea parte dintr-un pat. Betonul nu avea mai mult de o săptămână, iar deasupra era o saltea pentru a ascunde cadavrul, potrivit rapoartelor presei locale. După spargerea betonului, o examinare atentă a relevat că era corpul unei femei despre care se crede că este Luydiane. A fost identificată cu ajutorul tatuajelor.

Am efectuat o percheziție și într-una dintre camere am găsit un pat betonat cu ciment relativ recent, în urmă cu aproximativ șapte zile. Am spart cimentul cu autorizația proprietarului locului și am localizat acolo cadavrul victimei”, a declarat Hugo Helder, delegatul responsabil de caz.

Am observat că unul dintre paturi... avea un blat umplut recent cu ciment. L-am ridicat, am spart cimentul și am început să simțim un miros foarte puternic. Am sunat la criminalistică, care a găsit cadavrul înăuntru. Corpul are tatuaje vizibile. Am efectuat o consultație preliminară și unele dintre numele tatuate pe picior se potrivesc cu numele copiilor e”, a declarat poliția.

La fața locului se aflau soțul victimei și cumnatul care au fost arestați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Am spart cimentul și am simțim un miros puternic". Femeie din Brazilia, ucisă și zidită într-un pat de beton. Era dispărută de câteva zile