Antena Meniu Search
x

Foto Ana, o româncă de 59 de ani care lucra ca îngrijitoare în Belgia, a murit după ce a fost prinsă în infernul care a cuprins casa bătrânei de care avea grijă

Moarte înfiorătoare pentru o româncă de 59 de ani. Ana, care îngrijea o bătrână de 81 de ani, a fost prinsă în infernul care a curpins casa.

de Monica Palade

la 05.01.2023, 20:37

Atât conaționala noastră, cât și văduva fostului primar al localității belgiene Haaltert au fost scoase din foc de salvatori. Au fost resuscitate la fața locului și apoi transportate la spital.

Nu a avut nicio șansă

Însă, ulterior, Ana s-a stins din viață din cauza rănilor suferite. De cealaltă parte, Lisette De Ryck se luptă încă pentru a supraviețui. Cele două femei se aflau în casă când aceasta a fost curpinsă de flăcări.

Din reședința din Wijngaardstraat nu a mai rămas decât scrum. Incendiul a izbucnit miercuri, 4 ianuarie 2023, cu puțin înainte de ora 23:00. Din cauza amplorii incendiului, la fața locului au venit în total aproximativ 60 de pompieri din localitățile Aalst, Lede, Denderleeuw și Erembodegem.

Cauza incendiului a fost investigată joi dimineață, dar nu a fost încă anunțată o posibilă concluzie. „Era mult lemn în interior care a provocat un incendiu intens. Prin urmare, pagubele din interior sunt incomensurabile”, spun oficialii, potrivit hln.be.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Ana, o româncă de 59 de ani care lucra ca îngrijitoare în Belgia, a murit după ce a fost prinsă în infernul care a cuprins casa bătrânei de care avea grijă