Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Ancuța, drum lin spre ceruri". O reșițeancă de 34 de ani a murit în Italia, după un accident cumplit. Trei copii au rămas fără mama lor

Tragedie în Italia, sâmbătă seară, acolo unde o româncă și-a găsit sfârșitul la doar 34 de ani, în urma unui cumplit accident rutier. Anca Simina Calancea era căsătorită și avea trei copii.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.11.2022, 10:40

La Stampa scrie că românca de 34 de ani, cu domiciliul în Leinì, s-a stins la scurt timp după ce a ajuns la Spitalul din Torino. Nenorocirea a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 17.40, în Volpiano, o localitate de lângă orașul Torino. 

Filmul tragediei din Italia. Mașina în care se afla românca s-a răsturnat și a ajuns pe câmp

Anca Simina Calancea se întorcea de la locul de muncă, împreună cu o colegă de 40 de ani, Rosella Rotella, care conducea un Citroen DS3 crossback. Mașina lor tocmai intrase pe strada Corso Europa când a fost izbită violent de un Nissan Qashqai, la volanul căruia se afla un bărbat din San Benigno, Gilbert Renaldo Damian, în vârstă de 48 de ani, care se îndrepta spre autostrada A4.

În urma coliziunii puternice, mașina în care se afla Anca s-a răsturnat și a ajuns pe câmp, în timp Nissanul a rămas pe drum, dar a fost practic distrus de impact. Potrivit publicației La Voce, a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a extrage răniții dintre fiare. 

Pe acelaşi subiect

Anca a murit la spital, lăsând în urma ei trei copii

Românca a ajuns în cod roșu la spitalul din Torino. Medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața, însă rănile suferite au fost prea grave, fiind pronunțat, la scurt timp, decesul femeii.

Gilbert Renaldo Damian și colega de serviciu a Ancăi au fost transportați, în cod galben, la spitalul San Giovanni Bosco din Torino, unde se află și acum. Ambii au fost răniți grav, însă viața lor nu ar fi pusă în pericol.

Dinamica accidentului este cercetată de carabinieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » "Ancuța, drum lin spre ceruri". O reșițeancă de 34 de ani a murit în Italia, după un accident cumplit. Trei copii au rămas fără mama lor