Antena Meniu Search
x

Apel disperat al poliţiei din Liverpool, după ce o fetiță de 9 ani a fost ucisă în mod brutal: "Cei care ştiu cine este responsabil nu trebuie să tacă"

Poliţia britanică a făcut, marţi, un apel către locuitorii din Liverpool să găsească un bărbat care a împuşcat şi ucis o fetiţă de nouă ani, după a intrat în casa fetei în timp ce urmărea un alt bărbat, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 24.08.2022, 17:08

Crima a avut loc la 15 ani după ce un băiat de 11 ani a fost împuşcat şi ucis la câţiva kilometri distanţă
Apel disperat al poliţia din Liverpool, după ce micuța de doar 9 ani a fost ucisă brutal - Profimedia

Mama Oliviei Pratt-Korbel, în vârstă de nouă ani, a deschis luni seară uşa locuinţei ei din Liverpool, în nordul Marii Britanii, după ce a auzit zgomot în stradă.

Polițiștii fac apel la oricine are informații despre criminal

Un bărbat s-a repezit apoi înăuntru, urmărit de un al doilea care a tras fără discernământ, rănind-o pe femeie la mână şi ucigând-o pe fetiţa care se afla în spatele ei. Poliţia din Merseyside, comitatul Liverpool, şi-a reînnoit apelurile miercuri pentru a-l demasca pe vinovatul acestei crime care i-a şocat pe britanici.

”Acum nu este momentul ca cei care ştiu cine este responsabil să tacă. Este timpul ca noi toţi să facem din Merseyside un loc în care folosirea armelor pe străzile noastre este complet inacceptabilă, iar cei care le folosesc trebuie să fie traşi la răspundere. Dacă aţi văzut, auzit, filmat sau ştiţi ceva, vă rugăm să ne spuneţi direct sau anonim”, a declarat Mark Kameen, un oficial al poliţiei locale, într-un comunicat de presă.

Crima a avut loc la 15 ani după ce un băiat de 11 ani a fost împuşcat şi ucis la câţiva kilometri distanţă, în timp ce se întorcea acasă după ce antrenamentele la fotbal. Premierul Boris Johnson a deplâns pe Twitter o ”tragedie de neimaginat”.

Bărbatul de 35 de ani, care a fost împuşcat în atac şi internat în spital, a fost arestat pentru încălcarea condiţiilor de eliberare din închisoare şi va fi audiat, a precizat poliţia. El a fost transportat la spital de către prietenii lui, care au lăsat-o în urmă pe fetiţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Apel disperat al poliţiei din Liverpool, după ce o fetiță de 9 ani a fost ucisă în mod brutal: "Cei care ştiu cine este responsabil nu trebuie să tacă"