Antena Meniu Search
x

Galerie foto Are 53 de ani, dar lumea o confundă cu o adolescentă. Bunica a dezvăluit secretul ei pentru aspectul tânăr

O bunică face senzaţie pe internet după ce şi-a dezvăluit adevărata vârstă. Femeia spune că este adesea confundată cu o adolescentă, datorită modului în care arată.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.04.2022, 18:19

Vedeta TikTok, supranumită „bunica sexy”, a dezvăluit secretul pentru care şi-a păstrat tinereţea şi a oferit sfaturi tinerelor care o consideră un model de urmat. A mărturisit că ţine un regim de psot alternativ timp de 16 ore pe zi, face sport şi a renunţat la băutură.

Nathalie Gangon, în vârstă de 53 de ani, din Quebec, Canada, a încetat să mai consume alcool și a început o dietă bazată pe postul intermitent în 2016, observând de-a lungul timpului un efect drastic asupra sănătăţii, potrivit The Sun.

Femeia, confundată cu o adolescentă

Transformarea ei într-o bunică superfit i-a adus adesea comparaţii cu tinerele de 19 ani, fiind lăudată mai ales de fanii săi, pe TikTok, unde postează clipuri cu ea făcând sport sau făcând diferite activităţi de-a lungul zilei. În ciuda unui regim exhaustiv de supraveghere atentă a aportului alimentar și a numeroaselor antrenamente, mesajul Nathaliei este simplu: nu ești niciodată prea bătrân pentru a schimba lucrurile. După ce a împlinit 50 de ani, Nathalie și-a îndreptat atenția spre un stil de viață mai sănătos.

Pe acelaşi subiect

„M-am gândit că niciodată nu este prea târziu pentru a fi în formă, iar consistența este cheia”, a spus Nathalie pentru Jam Press. „Am început cu greutăți acasă. Când am împlinit 50 de ani, dacă aș fi știut ce știu acum, aș fi început mai devreme. Trebuie să muncesc din greu pentru a-mi păstra forma și îmi dă atât de multă energie, că îmbătrânim cu toții și vreau doar să am o calitate bună a vieții”.

Nathalie se antrenează de cel puțin trei ori pe săptămână, face plimbări alături de câinii ei prin parc, drumeții și alte exerciţii fizice pentru a-și menține trupul tonifiat.

Pe lângă asta, ea are grijă în ceea ce priveşte dieta bazată pe post intermitent, renunţând la mâncare timp de 16 ore pe zi şi mănâncă doar în fereastra 12.00- 20.00. Dar, în ciuda orelor limitate în care paote mânca, femeia insistă că dieta ei este echilibrată: „Încerc să mănânc sănătos de cele mai multe ori și să mănânc mai puține alimente procesate și nu prea mult zahăr, nu mă înfometez și mănânc cel puțin 2.000 de calorii pe zi. Încă mănânc Big Mac-uri, fast-food și uneori mă delectez cu înghețată”.

Bunica a devenit vedetă pe TikTok

Nathalie a atras multă atenție online ca urmare a aspectului ei impresionant, ajungând la un număr de 175.000 de urmăritori pe TikTok.

„Am crezut că ai 19 ani”

„Nu pot să cred că avem aceeași vârstă!? Arăţi fabulos!”

„Niciun caz, nu poate fi posibil, care este secretul tău, arăți minunat!”

„Ești atât de frumoasă”

„Nu poţi fi bunică, arăți de parcă ai avea douăzeci de ani!”, au fost doar câteva comentarii ale internauţilor.

Toată lumea îmi iubește zâmbetul, autenticitatea și formele mele sexy. Primesc adesea comentarii de genul: ești superbă, minunată, frumoasă. Cred că oamenilor le place întregul pachet și energia mea genială. Nu cred că sunt cea mai frumoasă, dar am carismă și vibrație bună. Desigur că am un corp sexy, dar sunt perfectă? Nu”, spune Natalie.

Nathalie, care își petrece timpul liber investind la bursă, spune că familia ei îi susține extrem de mult activitățile sale online şi are niște sfaturi înțelepte pentru cei care o urmăresc şi o consideră un exemplu: „Nu te compara cu ceilalți, poți face același antrenament, poţi ţine aceeași dietă și s-ar putea să obţii un rezultat diferit. Toate corpurile sunt diferite şi asta este ceva grozav!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Are 53 de ani, dar lumea o confundă cu o adolescentă. Bunica a dezvăluit secretul ei pentru aspectul tânăr