Antena Meniu Search
x

Video Cum a fost pedepsit elevul băimărean care a fost la un pas să dea foc liceului, pentru un TikTok

A căutat să-şi doboare recordul de vizualizări pe TikTok, dar a fost la un pas să dea foc liceului. Este isprava unui elev al Colegiului Tehnic din Baia Mare, care a incendiat un brad din curtea instituţiei de învăţământ, pentru a realiza un clip pentru o platformă de socializare. Un profesor a intervenit imediat şi a reuşit să stingă flăcările, dar şi entuziasmul elevilor, cu un furtun cu apă. Adolescentul teribilist şi-a atins însă scopul, căci a strâns câteva mii de vizualizări. Reţeaua de socializare s-a umplut de imagini cu bradul în flăcări filmate şi de alţi elevi.   

de Redactia Observator

la 22.03.2022, 13:34

Vezi și

Prima măsură care s-a luat împotriva elevului a fost dată de polițiști.

Elevul teribilist din Baia Mare a fost amendat

Aceștia au intervenit de urgență la Colegiul Tehnic "George Barițiu" din Baia Mare, în urma apelului făcut de directorul instituției.

"Elevul în vârstă de 16 ani a fost amendat cu suma de 500 de lei, pentru că a fumat în incinta unității de învățământ. Practic, incendiul a pornit de la o țigară, pe care băiatul a aruncat-o în curte. El era împreună cu alți doi colegi care, la rândul lor, au fost și ei amendați. Colegiul urmează să constituie o întâlnire de consiliu, pentru a lua măsuri disciplinare împotriva elevului. Cel mai probabil, acesta va risca scăderea mediei la purtate", a transmis reporterul Observator Simona Vasiac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Cum a fost pedepsit elevul băimărean care a fost la un pas să dea foc liceului, pentru un TikTok