Antena Meniu Search
x

Video Aston Martin de 890.000 de euro, ridicat de autorități, după ce șoferul a parcat pe interzis. Martorii din UK au asistat la scenă "cu sufletul la gură"

Regulile sunt pentru toți. Un Aston Martin rar, în valoare de 890.000 de euro, a fost ridicat de autorități, după ce șoferul a parcat într-un loc interzis. Martorii au asistat uimiți la scena în care mașina de lux este ținută în aer.

de Redactia Observator

la 02.08.2023, 16:11

Aston Martin de 890.000 de euro, ridicat de autorități, după ce șoferul a parcat pe interzis
Aston Martin de 890.000 de euro, ridicat de autorități, după ce șoferul a parcat pe interzis - Capturi Instagram / ub1ub2

Aston Martin V12 Speedster verde este unul dintre doar cele 88 existente pe piață. Scena în care mașina este „ridicată” a împărțit oamenii în două tabere. Unii spun că angajații de la firma de tractare și-au luat slujba prea în serios și ar fi trebuit să lase un bilet. Alții cred că întreaga scenă a fost o „reclamă” pentru promovarea Aston Martin, potrivit The Sun.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Aston Martin de 890.000 de euro, ridicat de autorități, după ce șoferul a parcat pe interzis. Martorii din UK au asistat la scenă "cu sufletul la gură"