Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto "Rea e lumea în care trăim”. Tânără de 20 de ani, mama unui băieţel de 7 ani, găsită moartă în casă. Un bărbat a fost arestat, în UK

Tragedie învăluită în mister, după ce o tânără mamă, în vârstă de doar 20 de ani, a fost găsită moartă în interiorul locuinţei sale. Un bărbat a fost arestat; investigaţiile continuă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 29.11.2021 , 09:39

Claire Inglis
O tânără mamă, în vârstă de doar 20 de ani, a fost găsită moartă în interiorul locuinţei sale - Facebook

Femeia a fost găsită moartă într-o casă din zona St Ninians, în Stirling, Scoţia, la primele ore ale zilei de duminică. Poliţiştii au fost chemaţi la faţa locului în urma unui apel de urgenţă, în jurul orei 5 dimineaţa.

Detectivii au arestat un bărbat şi au izolat perimetrul în care a fost descoperit cadavrul. Potrivit autorităţilor, investigaţiile continuă sub probabilitatea unei crime. Nu se ştie însă ce ar fi condus la oasemenea tragedie.

Claire Inglis era în vârstă de 20 de ani şi era mama unui băieţel de doar şapte ani.

Articolul continuă după reclamă

Zeci de mesaje de adio pentru tânăra găsită moartă

Pe acelaşi subiect

Prietenii i-au adus un omagiu pe rețelele de socializare, condamnându-l pe cel care i-ar fi adus sfârşitul şi exprimându-şi durerea, frustrarea şi întristarea la auzirea veştii cumplite.

“Întregul oraş este marcat, Stirling nu va mai fi la fel, mulţi oameni au inima frântă”, a scris Amanda Duffy.

“Lumea e atât de rea, atât de rea e lumea în care trăim”

“Nu meritai deloc asta, erai cea mai grijulie, amuzantă şi frumoasă fată pe care o cunosc. Îţi va fi simţită lipisa, ne va fi tare dor de tine”, a scris o altă apropiată a victimei, Rebecca Walker, potrivit The Sun.

„Ofițerii au fost chemați la o adresă din St Ninians, Stirling, în jurul orei 5 dimineața, duminică. La faţa locului, o femeie a fost găsită moartă. Un bărbat a fost arestat în legătură cu incidentul, iar polițiștii rămân în prezent la locul crimei pentru prelevarea probelor şi investigaţie. Ancheta este în curs de desfăşurare”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Scoția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » "Rea e lumea în care trăim”. Tânără de 20 de ani, mama unui băieţel de 7 ani, găsită moartă în casă. Un bărbat a fost arestat, în UK