Antena Meniu Search
x

Povestea băiețelului care a fost legat de un copac și incendiat, chiar de ziua sa. 12 ani mai târziu a murit din cauza unei boli necruțătoare, în SUA

Povestea lui Robbie Middleton continua să îngrozească o întreagă națiune la 10 ani de la moartea sa tulburătoare. În 1998, chiar de ziua sa, Robbie a fost legat de un copac și incendiat, la două săptămâni după ce a fost violat de una dolescent de 13 ani. Ulterior, la 12 ani de la cumplita întâmplare, Robbie a murit după ce a fost diagnosticat cu cancer de piele cauzat de arsurile de gradul trei suferite, scrie Daily Star.

de Redactia Observator

la 27.11.2021, 16:54

Povestea băiețelului care a fost legat de un copac și incendiat, chiar de ziua sa. 12 ani mai târziu a murit din cauza unei boli necruțătoare, în SUA
Povestea băiețelului care a fost legat de un copac și incendiat, chiar de ziua sa. 12 ani mai târziu a murit din cauza unei boli necruțătoare, în SUA - Arhivă familie

Robbie era mezinul unei familii tipice din Statele Unite. Pe 28 iunie 1998, în ziua în care a împlinit 8 ani, băiețelul a fost atacat de un adolescent de 13 ani, același care îl violase cu două săptămâni în urmă. Robbie a fost legat de un copac și incendiat, scrie Daily Star.

Cu arsuri de gradul trei, pe 99% din suprafața corpului, părinții și medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire, însă Robbie a luptat cu toate puterile pentru a trăi. În următorii ani a suferit peste 150 de intervenții chirurgicale.

Băiețelul le-a declarat oamenilor legii că vecinul său, Donald Collins, a fost cel care i-a dat foc, însă la scurt timp adolescentul a fost eliberat de la școala de corecția deoarece nu au existat suficiente dovezi împotriva sa, deși exista mărturia vicimei. Abia 17 ani mai târziu, Collins avea să plătească pentru faptele sale. 

Din păcate însă, la vârsta de 20 de ani, Robbie a murit din cauza cancerului de piele cauzat de arsurile cumplite. De pe patul de spital a filmat un material video de 27 de minute în care l-a acuzat pe Collins că l-a violat cu două săptămâni înainte de a-l incendia. A fost pentru prima dată când a dezvăluit ororile prin care a trecut. 

Pe baza acestei mărturii, agresorul său a fost condamnat la închisoare, unde se află și astăzi. În timpul procesului, alte victime au depus mărturie împotriva sa, spunând că au fost amenințate că vor fi incendiate dacă vor dezvălui cuiva prin ce au trecut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Povestea băiețelului care a fost legat de un copac și incendiat, chiar de ziua sa. 12 ani mai târziu a murit din cauza unei boli necruțătoare, în SUA