Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situație. Tânărul bănuit că și-a ucis logodnica, vloggerița Gabby Petito, a fost găsit și el mort

Rămășițele umane găsite miercuri într-o zonă sălbatică din Florida aparțin lui Brian Laundrie, logodnicul vloggeriței Gabby Petito, tânăra ucisă în urmă cu mai bine de o lună. FBI a anunțat că identificarea cadavrului a fost posibilă pe baza amprentelor dentare, scrie BBC.

de Redactia Observator

la 22.10.2021, 10:52

Au fost descoperite și rămășițele logodnicului vloggeriței Gabby Petito. Cum a fost identificat Brian Laundrie de FBI
Au fost descoperite și rămășițele logodnicului vloggeriței Gabby Petito. Cum a fost identificat Brian Laundrie de FBI

Avocatul părinților lui Laundrie a confirmat informația: „Roberta și Chris Laundrie au fost informați că rămășițele găsite ieri în rezervație aparțin într-adevăr fiului lor.

Miercuri, oficialii au declarat că rămășițele umane au fost descoperite într-o zonă inundată a rezervației. În timpul căutărilor au mai fost descoperite un rucsac și un caiet aparținând lui Brian.

Cronologia cazului care a îndoliat SUA

Vloggerița Gabby Petito, în vârstă de 22 de ani, și logodnicul său Brian Laundrie, de 23 de ani, porniseră în luna iulie într-o drumeție prin țară, documentând excursia pe social media. Pe 1 septembrie, Brain s-a întors fără logodnica sa și fără a lua legătura cu familia acesteia, iar pe 11 septembrie, familia lui Gabby a dat-o dispărută, anunțând că nu au mai putut să o contacteze de la sfârșitul lunii august, potrrivit BBC

Pe 13 septembrie, Brian Laundrie și-a anunțat familia că pleacă într-o nouă drumeție, din care nu s-a mai întors. Miercuri, pe 20 octombrie, poliția a descoperit rămășițele sale într-o zonă sălbatică din Florida. Cel care a găsit rucsacul cu lucrurile lui Brian Laundrie, a fost chiar tatăl său, Chris Laundrie, potrivit avocatului familiei.

Cadavrul tinerei de 22 de ani a fost descoperit pe 19 septembrie în rezervația naturală din Wyoming, iar oamenii legii au stabilit că femeia a murit după ce a fost strangulată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Răsturnare de situație. Tânărul bănuit că și-a ucis logodnica, vloggerița Gabby Petito, a fost găsit și el mort