Antena Meniu Search
x

"Au ieșit picioarele, a ieșit trupul și nu era capul". Nou născut decapitat în timpul nașterii, după ce a rămas blocat iar medicul ar fi tras cu forța de el

Caz șocant într-o maternitate din SUA. Un nou născut a murit, după ce a rămas blocat în timpul nașterii iar medicul l-ar fi decapitat accidental. Autoritățile au tratat incidentul drept omucidere, asta după ce spitalul ar fi încercat să mușamalizeze totul. 

de Redactia Observator

la 07.02.2024, 19:00

Nou născut decapitat în timpul nașterii, după ce a rămas blocat iar medicul ar fi tras cu forța de el
Nou născut decapitat în timpul nașterii, după ce a rămas blocat iar medicul ar fi tras cu forța de el - Shutterstock (poză ilustrativă)

Jessica Ross, în vârstă de 20 de ani, a intrat în travaliu în timp ce era însărcinată cu fiul ei, Treveon Isaiah Taylor, Jr., pe 9 iulie, la Southern Regional Medical Center din Clayton County. Potrivit familiei, copil a rămas blocat la aproximatic 10 ore după ce mama a intrat în travaliu. Acuzațiile susțin că medicii „au tras de capul și gâtul bebelușului atât de tare încât capul și gâtul copilului au fost rupte”, lăsând copilul „decapitat”, potrivit Mirror

Ar fi decapitat un bebeluș în timpul nașterii

De atunci, familia a intentat un proces împotriva medicului care s-a ocupat de nașterea copilul, dar și împotriva asistenților implicați. Mai mult, familia susține că spitalul a încercat să ascundă întregul caz. Jessica și Taylor, acum în vârstă de 21 de ani, au anunțat procesul la o conferință de presă din Atlanta. Avocatul a descris în detaliu modul în care personalul a încercat să ascundă incidentul oribil, inclusiv faptul că medicii ar fi înfășurat corpul bebelușului într-o pătură și i-au pus capul deasupra pentru a face să pară că ar fi încă atașat. El a susținut că personalul medical nu a raportat incidentul. 

„Din păcate, visele și speranțele lor s-au transformat într-un coșmar care a fost mușamalizat de Southern Regional Medical Center”, a spus el.

Potrivit raportului medicului legist, decesul bebelușului a fost cauzat de fractura coloanei cervicale superioare și a măduvei spinării. Oficialii de la Southern Regional Medical Center au însă o altă variantă. Ei au emis o declarație spunând că „această moarte nefericită a sugarului a avut loc în uter înainte de naștere și decapitare”. Ei au adăugat că Tracy St. Julian nu este „și nu a fost niciodată” un angajat al spitalului.

„Dr. St Julian a intrat, iar ea, în încercarea de a naște copilul, a tras atât de tare capul și gâtul copilului atât de tare, încât craniul și gâtului copilului au fost rupte. Când s-a deschis pântecele, au ieșit picioarele, a ieșit trupul și nu era capul", spuse avocatul cuplului.

Copilul nu a putut fi născut pe cale naturală din cauza "distociei umerilor", unde umerii bebelușului rămân blocați în canalul de naștere. Procesul susține că medicul nu a efectuat o cezariană la momentul potrivit, așa cum ceruse cuplul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Au ieșit picioarele, a ieșit trupul și nu era capul". Nou născut decapitat în timpul nașterii, după ce a rămas blocat iar medicul ar fi tras cu forța de el