Antena Meniu Search
x

Au renunțat la casă și la joburi și s-au mutat cu copiii pe o barcă, în Grecia. Au plătit 125.000 $ pentru aventura vieții lor și au scăpat de facturi

Au renunțat la joburile obositoare din corporație și s-au mutat cu cei doi copii pe un iaht andocat în Grecia. Cei doi britanici spun că a fost cea mai bună decizie luată vreodată.

de Redactia Observator

la 29.05.2024 , 17:21

Au renunțat la casă și la joburi și s-au mutat cu copii pe o barcă, în Grecia. Au plătit 125.000 $ pentru aventura vieții lor și au scăpat de facturi
Au renunțat la casă și la joburi și s-au mutat cu copii pe o barcă, în Grecia. Au plătit 125.000 $ pentru aventura vieții lor și au scăpat de facturi - Jam Press/@sailinghollyblue

Laura și Ross Colledge s-au hotărât să plece, deoarece își făceau griji că familia lor era prea deconectată și nu mai aveau timp să stea împreună, potrivit New York Post.

„Ross lucra peste 50 de ore pe săptămână și eram ca niște nave noaptea”, a spus Laura.

Și-au lăsat casa și joburile și s-au mutat cu copii pe o barcă în Grecia

Articolul continuă după reclamă

Părinții au vrut să ofere copiilor lor „o educație interesantă și aventuroasă”, în același timp satisfăcând „nevoile educaționale suplimentare” ale copiilor lor. Unul dintre fiii lor are ADHD și este suspectat de autism. Așa că familia și-a reipotecat casa recent renovată, a cumpărat un iaht Bavaria 42 din 2005 în valoare de 125.000 de dolari pe care l-au verificat cu câteva luni înainte și s-a mutat în Grecia în vara lui 2019.

Pe acelaşi subiect

Familia Colledge și-a început călătoria în Mykonos, a navigat prin insulele Egee și Dodecanez și în cele din urmă s-a stabilit în Insulele Ionice.

„Oceanul ne-a atras mereu”, a spus Laura. 

„Menținerea oricărui tip de rutină este o provocare. Trebuie să poți „deveni cameleon” atunci când vremea sau alte circumstanțe impun o schimbare de plan”, a povestit femeia.

Ross este căpitanul ambarcațiunii familiei, în timp ce Laura este prima ofițer și amândoi sunt directori ai BoatFit, un site online de sănătate și fitness. În prezent, Noah face școala acasă, părinții fiindu-i profesori, iar Josh face școala online în timp ce navighează, făcându-și prieteni de toate vârstele din întreaga lume.

„Odată ce obținem rezidența aici, în Grecia, intenționăm să ne extindem aripile mai departe”, a spus Laura. Familia intenționează să treacă în cele din urmă la o barcă mai mare când băieții devin prea mari pentru nava lor actuală, dar, între timp, au modificat barca în așa fel încât să se potrivească familiei.

„Am inclus energie solară, baterii litiu-ion, un filtru de apă și alte modalități care înseamnă că putem trăi complet în afara rețelei, fără factura de utilități”, a spus Laura, remarcând că majoritatea renovările au fost posibile prin colaborarea cu sponsorii din conturile lor de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Toate firmele, obligate să folosească POS. Credeţi că măsura va combate evaziunea fiscală?
Observator » Mapamond » Au renunțat la casă și la joburi și s-au mutat cu copiii pe o barcă, în Grecia. Au plătit 125.000 $ pentru aventura vieții lor și au scăpat de facturi