Antena Meniu Search
x

"Aud voci care îmi spun ce să fac". Asistentă medicală din SUA, prinsă în timp ce se droga cu medicamentele din spital. Punea apoi în flacoane alte substanțe

O asistentă medicală din Texas a fost concediată, după ce a fost surprinsă de camerele de supraveghere cum fură pastile și își inxectează fentanil. Tânăra s-a plâns că aude voci care îi spun ce să facă. După ce fura medicamentele, le înlocuia cu alte substanțe și le punea înapoi pe raft.

de Redactia Observator

la 04.01.2024, 10:32

Asistent medicală din SUA, prinsă în timp ce se droga cu medicamentele din spita. Punea apoi în flacoane alte substanțe
Asistent medicală din SUA, prinsă în timp ce se droga cu medicamentele din spita. Punea apoi în flacoane alte substanțe - ABC13 Houston

Alexis McNeilly, din Houston, Texas, a fost surprinsă în flagrant de colegii ei, în timp ce urmăreau filmările de supraveghere, cum fură opioide și inlocuiește flacoanele de medicamente cu soluție salină. Imaginile de pe camera de filmat arată chiar cum femeia își injectează în venă fentanil în timp ce ar fi trebuit să lucreze, potrivit Mirror.

Se droga cu medicamentele din spital, apoi punea alte substanțe în flacoane

O colegă de-a ei și-a dat seama că ceva nu este bine, când a făcut inventarul dulapului de medicamente și a văzut că multe dintre ele lipseau fără vreo explicație. Tânăra de 25 de ani este acuzată că „a manipulat seringi și flacoane prin eliminarea opioidelor și punând soluție salină în locul lor”. Apoi punea seringile și flacoanele înapoi în dulapul din care le fura. Alexis „a eliberat medicamente care nu au fost prescrise de medic” și a pus „medicamente alterate în circulație” care „ar fi putut fi administrat pacienților, fără ca nimeni să știe că medicamentul a fost modificat.”

Când a fost confruntată, din cauza dovezilor video, ea ar fi susținut că a luat medicamentele, dar a aruncat hidromorfonul în loc să-l ia. Fosta asistentă, care avea vânătăi pe toate brațele, a mărturisit că a folosit hidromorfon în afara programului de lucru, apoi a făcut o dezvăluire șocantă: „Aud voci care îmi spun ce să fac”.

Tânăra a fost arestată pe 26 decembrie și ulterior eliberată pe cauțiune, cu condiții, inclusiv să nu contacteze martorii reclamanți, să nu consume droguri sau să dețină arme mortale. În plus, ea este monitorizată cu o brățară electronică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Aud voci care îmi spun ce să fac". Asistentă medicală din SUA, prinsă în timp ce se droga cu medicamentele din spital. Punea apoi în flacoane alte substanțe