Antena Meniu Search
x

"Băiatul meu". Durerea unei mame, după ce fiul de 19 ani a murit într-un accident groaznic, în Irlanda. Conducea un Ford Fiesta când a izbit un TIR

Omagiu emoţionant al unei mame, după moartea fiului său. Tânărul de 19 ani a pierit într-un accident de groază în Falkirk, Scoţia, săptămâna trecută, după ce s-a izbit cu autoturismul într-un camion.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 16.08.2023, 18:39

- Gofundme

Adolescentul, Liam Jones, conducea un Ford Fiesta pe A801 când s-a izbit frontal cu un TIR într-un sens giratoriu. Accidentul a avut loc luni, 7 august, în jurul orei 6 dimineaţa. O ambulanţă şi un echipaj de poliţie s-au deplasat imediat la faţa locului, dar în ciuda eforturilor, tânărul a fost declarat mort la faţa locului.

Omagiu emoţionant al mamei tânărului mort în accident

Mama lui, Jemma Jones, a adus un omagiu fiului ei „uimitor şi bun”, care se întorcea acasă după ce condusese un prieten, când a avut loc tragedia. Nimeni nu se gândea că viaţa lui se va sfârşi atât de brusc şi nedrept, iar apropiaţii nu îşi pot reveni încă din şoc.

Liam a fost un tânăr uimitor, plin de viață și glumeţ; era urma să intre în al doilea an de facultate. Abia ce sărbătorise un an alături de frumoasa lui iubită. Era un băiat extraordinar. Băiatul meu, n-am cuvinte. Se întorseseră duminică dimineaţă după 5 săptămâni de vacanţă în Turcia”, a povestit femeia.

Pe acelaşi subiect

Liam şi iubita lui - Cheyne Whigham au profitat de escapada de câteva săptămâni din Turcia pentru a sărbători şi ziua lui de naştere, împlinind 19 ani, înainte de a se întoarce în Scoţia. Urmau să înceapă cel de-al doilea an de facultate, unde tânărul studia tâmplăria. De asemenea, lucra cu jumătate de normă la un azil pentru îngrijirea bătrânilor din oraş.

Prietenii şi cunoscuţii sunt şocaţi de acest tragic accident. Lăsase un prieten cu maşina şi urma să vină acasă când s-a întâmplat asta”, a adăugat mama lui, potrivit The Sun.

Familia, îngenunchiată de durere după tragicul accident

Kylie Newton, o prietenă apropiată, a creat o pagină GoFundMe pentru a sprijini familia în momentele dificile şi pentru a acoperi costurile de înmormântare ale lui Liam.

Am creat această strângere de fonduri în numele Jemmei, mama lui Liam, pentru a oferi acestora ajutorul nesperat. Liam era un tânăr de 19 ani, cu toată viața în față. Din păcate, luni, 7 august 2023, Liam și-a pierdut viața într-un accident de mașină care, după cum vă puteți imagina, a distrus complet viața mamei sale. Liam era întreaga ei lume și acum, împreună cu durerea ei inimaginabilă, trebuie să încerce să organizeze înmormântarea singurului ei copil. Întreb dacă cineva ar dori să contribuie la costul înmormântării lui Liam pentru a-i ajuta mama să-i ofere un ultim omagiu. Nimic nu este prea puţin și orice ar fi apreciat masiv de Jemma", a scris ea.

Poliția a confirmat că în prezent sunt în desfășurare cercetări pentru a stabili circumstanțele complete în care s-a produs accidentul.

Aș face apel la oricine care se afla în zonă în jurul orei accidentului și care ar fi văzut vreunul dintre vehicule să ne contacteze. Este imperativ să stabilim circumstanțele complete ale modului în care a murit tânărul. Dacă cineva are vreo informație sau are vreo înregistrare a camerei de bord care ar putea ajuta investigația noastră, vă rugăm să vă prezentaţi la cea mai apropiată secţie de poliţie”, a declarat segentul Paul Ewing.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Băiatul meu". Durerea unei mame, după ce fiul de 19 ani a murit într-un accident groaznic, în Irlanda. Conducea un Ford Fiesta când a izbit un TIR