Antena Meniu Search
x

Băiețel de 10 ani, găsit mort la o școală din Australia. Polițiștii iau în calcul o posibilă sinucidere

Un băiețel de doar 10 ani a murit în mod tragic la școala unde acesta învăța. La fața locului a fost găsit un bilețel care a dat frâu suspiciunilor autorităților.

de Maria Dogaru

la 13.08.2022, 16:45

Langă copil a fost găsit un bilețel care i-a făcut pe polițști să ia în considerare și o posibilă sinucidere
Băiețel de 10 ani, găsit mort la o școală din Australia - Profimedia

Băiețelul australian de 10 ani a murit în mod tragic la școala sa primară din Wollongong, New South Wales. Un bilet înfiorător a fost găsit la locul faptei, stârnind temeri că tânărul și-ar fi putut lua viața, deși conținutul acestuia nu a fost făcut public, relatează Mirror.

În ciuda eforturilor paramedicilor care s-au grăbit cu disperare la fața locului pentru a încerca să-l salveze, copilul a fost declarat mort la fața locului. 

În prezent, nu există circumstanțe suspecte cu privire la moartea copilului

Potrivit primelor constatări, niciun alt coleg de clasă sau elevi din școală nu au fost martori la ceea ce s-a întâmplat, iar deocamdată nu există circumstanțe suspecte cu privire la moartea băiețelului.

Pe acelaşi subiect

Un purtător de cuvânt al Diocezei pentru Educație Catolică din Wollongong a spus că vor oferi sprijin și cosiliere elevilor, după tragedia la care au fost părtași.

 „Poliția locală și serviciile de sănătate au oferit asistență semnificativă și există o legătură continuă cu Departamentul Educației”, a adăugat purtătorul de cuvânt. 

Poliția din New South Wales a declarat pentru că nu vor comenta din cauza naturii incidentului.

Profesorul Ian Hickie, director executiv al Institutului de Cercetare a Creierului și Minții de la Universitatea din Sydney a declarat că oamenii ar trebui să se unească pentru a se ajuta reciproc să treacă peste tragedie. El a adăugat că pandemia de Covid a lăsat „un impact uriaș asupra sănătății mintale a copiilor”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » Băiețel de 10 ani, găsit mort la o școală din Australia. Polițiștii iau în calcul o posibilă sinucidere