Antena Meniu Search
x

Băiețelul de cinci ani al unei familii de refugiați din Afganistan a murit după ce a căzut de la fereastra unui hotel, în Anglia

Băiețelul de cinci ani al unei familii de refugiați din Afganistan a murit după ce a căzut de la fereastra unui hotel, în Anglia. Mohammed Monib Majeedi ajunsese de câteva zile împreună cu părinții lui în Sheffield, când a căzut de la etajul 9 al hotelului în care erau cazați.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 20.08.2021, 10:22

Vezi și

Copilul a căzut în gol mai bine de 20 de metri și s-a prăbușit pe acoperișul unei parcări din apropierea hotelului. Îngrozită, mama lui a strigat de la fereastră ”Băiatul meu” și ”Salvează-mi fiul, te rog”, pe măsură ce micuțul se prăbușea de la etaj.

Fereastra, care ar fi trebuit să se deschidă doar aproximativ 5 centimetri, pare să se fi deschis suficient de larg încât băiețelul să alunece în gol. 

Familia scăpase din infernul din Afganistan

Copilul abia ajunsese în Marea Britanie împreună cu mama și tatăl său. Se crede că au stat în carantină timp de două săptămâni la Manchester, înainte de a ajunge în Sheffield, în urmă cu patru zile. Tatăl său, Omar Majeedi, a lucrat pentru Ambasada Britanică la Kabul, scrie Mirror.

Pe acelaşi subiect

Hotelul găzduiește temporar aproximativ 11 familii afgane, care au ajutat armata și guvernul britanic.

Tragedia s-a produs miercuri în jurul orei 14.30, când tatăl băiatului era la serviciu.

Unul dintre oaspeții hotelului, care a rămas anonim, a spus că părinții au mai mulți copii: „Am auzit un zgomot puternic și apoi câteva secunde mai târziu am auzit-o pe mama țipând: ”băiatul meu!”.

Copilul a căzut de la etajul 9 al unui hotel din Anglia

Interpretul afgan Jawed Jamal Akhtar, în vârstă de 35 de ani, care stă și el la hotel cu soția și cei șase copii, a spus: „Mohammed se uita în jos pe fereastră. Se apleca pe fereastră și a căzut. Am fost cu mama lui la spital, dar se înțelegea că Mohammed era mort”.

„Chiar cu o zi înainte de tragedie, Mohammed s-a jucat cu copiii mei în fața hotelului”, a mai spus el.

Jawed a mai spus că a verificat ferestrele din camera sa și toate deschid doar 5 cm.

Poliția din South Yorkshire a declarat că nu există circumstanțe suspecte cu privire la decesul micuțului de cinci ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Băiețelul de cinci ani al unei familii de refugiați din Afganistan a murit după ce a căzut de la fereastra unui hotel, în Anglia