Antena Meniu Search
x

Bărbat arestat pentru că s-a masturbat de patru ori în faţa unei femei, în timpul unui zbor Southwest Airlines. El susţine că pasagera i-a permis

Un bărbat a fost arestat după ce s-ar fi masturbat în mod repetat în timp ce stătea lângă o femeie, în timpul unui un zbor al companiei Southwest Airlines de la Seattle la Phoenix.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 06.04.2022, 11:58

Passageri în avion
Bărbat arestat pentru că s-a masturbat de patru ori în faţa unei femei, în timpul unui zbor Southwest Airlines - Shutterstock

Bărbatul, identificat ca Antonio Sherrodd McGarity, conform documentelor instanței, s-a masturbat de cel puțin patru ori în prima oră a zborului de sâmbătă. Potrivit autorităţilor, McGarity „și-a expus penisul și s-a masturbat în timp ce privea pasagera care stătea lângă el”.

Omul şi-ar fi dat pantalonii jos şi ar fi început să se atingă nepotrivit la doar câteva momente după decolarea zborului. Apoi, când a adormit, femeia a informat echipajul de zbor şi a arătat, de asemenea, fotografiile pe care le făcuse ea cu telefonul în timp ce el se masturba. Echipajul de la bordul navei a mutat-o pe femeie pe un alt loc pentru restul zborului.

Bărbatul susţine că femeia i-a permis

După ce a aterizat la Phoenix, femeia le-a spus oficialilor FBI că domnul McGarity s-a masturbat de cel puțin patru ori în prima oră de zbor. La rândul său, Antonio McGarity şi-a recunoscut acţiunile în faţa oficiabilor FBI Phoenix după aterizare. El a susţinut că i-a cerut femeii permisiunea de a face acest lucru înainte ca zborul să decoleze, iar ea ar fi ridicat mâinile în aer, răspunzând: „Chiar nu contează”.

Pe acelaşi subiect

Datele făcute publice în instanţă arată că el le-a spus autorităţilor că i s-a părut totul „cam ciudat”, relatează The Independent. Bărbatul, arestat de FBI pe Aeroportul Internațional Phoenix Sky Harbor, a fost acuzat de acte lascive, indecente sau obscene la bordul unei aeronave.

Într-o declarație, Southwest Airlines a spus că acesta se confruntă și cu o interdicție pe viață de a zbura cu compania aeriană.

„Situația a fost raportată membrilor echipajului în timpul zborului, iar căpitanul a contactat forțele de ordine pentru a fi prezente la aterizarea aeronavei”, se arată în comunicat. „Am plasat imediat pasagerul pe lista noastră interzisă de zbor, ceea ce a dus la interdicția pe viață de a călători cu Southwest Airlines.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Bărbat arestat pentru că s-a masturbat de patru ori în faţa unei femei, în timpul unui zbor Southwest Airlines. El susţine că pasagera i-a permis