Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat de 60 de ani, mort după o întâlnire cu 3 femei cunoscute pe o aplicaţie de dating. Poliţiştii l-au găsit în pat, legat de mâini şi de picioare

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost găsit mort, legat de pat, după ce s-a întâlnit cu trei femei pe care le-a cunoscut pe o aplicație de dating, în aceeași seară.

de Redactia Observator

la 16.12.2022 , 14:21

Bărbatul în vârstă de 60 de ani i-a spus unui prieten că a întâlnit mai multe femei în acea noapte pe o aplicație de întâlniri. Femeile l-ar fi legat pe bărbat de pat și l-ar fi lăsat singur, acesta murind în urma unui atac de cord. Familia face acum apel către persoanele care le-ar putea recunoaște, pentru ca cele trei să fie găsite, relatează Mirror.

Daniel Alfredo Rusticane a fost găsit cu mâinile și picioarele legate, după ce a suferit un atac de cord fatal. El ar fi murit în timpul unui jaf, iar autoritățile încearcă să dea de urma femeilor pe care bărbatul le-a contactat ultima dată pe o aplicație de întâlniri. Poliția tratează moartea lui Daniel ca fiind una suspectă, iar o anchetă a fost deschisă după ce mașina și telefonul i-au fost furate.

Mașina bărbatului a fost furată și abandonată la câteva străzi distanță de casa lui

Articolul continuă după reclamă

Poliția a găsit camioneta abandonată la cinci străzi de casa lui din Gregorio de Laferrère, Buenos Aires, Argentina. Ofițerii analizează în prezent un set de amprente găsite pe volanul vehiculului și ar fi găsit și un cuțit pe bancheta din spate. Gisela Rusticane, fiica lui Daniel, a făcut apel la vecini pentru a o ajuta să identifice femeile care ar fi fost cu el înainte ca acesta să sufere atacul de cord, săptămâna trecută.

Mi-a trimis un mesaj vocal noaptea spunând că era cu două sau trei femei”, a spus un prieten apropiat al victimei. Procurorul Karina Licalzi din La Matanza nu exclude posibilitatea ca un joc sexual să fi avut loc înainte ca cele trei să-l jefuiască. Rezultatele preliminare ale autopsiei au arătat că Daniel a murit după ce a suferit un atac de cord. Cu toate acestea, autoritățile așteaptă în continuare rezultatele unui raport toxicologic pentru a stabili dacă a consumat vreo substanță care ar fi putut să declanșeze infarctul.

Există și posibilitatea ca femeile să-l fi legat și să fi murit din cauza șocului sau a anxietății. Nu excludem această ipoteză, deși așteptăm rezultatele de laborator complementare pentru a fi siguri”, a spus un purtător de cuvânt al poliției. O ancheta este în curs de desfășurare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » Bărbat de 60 de ani, mort după o întâlnire cu 3 femei cunoscute pe o aplicaţie de dating. Poliţiştii l-au găsit în pat, legat de mâini şi de picioare