Antena Meniu Search
x

Bărbat de 76 de ani din Italia, găsit mort în casă, gol puşcă şi înfăşurat în luminiţele de Crăciun. Principala ipoteză a anchetatorilor

Descoperire macabră într-o casă din Cesena, Italia! Victima, un bărbat de 76 de ani, a fost găsită de un vecin care se dusese să-l vadă. Mai exact, omul a fost găsit mort în casă, dezbrăcat și înfășurat în instalația pentru bradul de Crăciun. 

de Redactia Observator

la 19.12.2022, 11:02

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 76 de ani a fost găsit fără viață în locuința sa din Marconi, în Cesena. Descoperirea macabră a avut loc miercuri, 14 decembrie. Victima nu avea haine și era învelită în luminițele de Crăciun. Omul era un fost instalator care ieşise la pensie, conform Today.it.

Bărbatul a fost găsit mort, gol puşcă, pe podeaua casei

Alarma a fost declanșată de vecinii îngrijorați de faptul că nu au mai auzit de el de câteva zile. Salvarea s-a deplasat la fața locului și a găsit corpul neînsuflețit al bărbatului de 76 de ani pe podeaua casei. La locul morții au ajuns imediat şi criminaliştii. 

Anchetatorii, pe baza a ceea ce a fost reconstruit, au reușit să excludă ideea de crimă, iar cea mai plauzibilă ipoteză este că bărbatul de 76 de ani s-ar fi electrocutat şi ar fi intrat în stop-cardiac. Căderea l-a făcut inclusiv să-și rupă piciorul. 

Ceea ce este mai bizar în acest caz este faptul că trupul bărbatului a fost găsit fără haine și învelit în niște luminițe de Crăciun. De asemenea, frigiderul fusese mutat de la locul obişnuit. Procurorul a dispus efectuarea autopsiei pentru a afla mai multe detalii despre felul în care a murit omul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Bărbat de 76 de ani din Italia, găsit mort în casă, gol puşcă şi înfăşurat în luminiţele de Crăciun. Principala ipoteză a anchetatorilor