Antena Meniu Search
x

Bărbat din Africa, bătut cu brutalitate de doi paznici dintr-un magazin după ce a furat câteva borcane cu unt de arahide: "Vă rog să mă iertați"

Doi agenți de securitate riscă să fie arestați după ce au bătut cu brutalitate un bărbat care a furat doar câteva borcane cu unt de arahide.

de Redactia Observator

la 03.10.2022, 10:21

Calvarul la care a fost supus bărbatul s-a oprit doar în momentul în care acesta a căzut la pământ
Bărbat din Africa, bătut cu brutalitate de doi paznici dintr-un magazin după ce a furat câteva borcane cu unt de arahide - @fumbanele

Hoțul ar fi fost prins în flagrant de către agenții care apoi l-au bătut, pentru a-și face singuri dreptate. Poliția a deschis o ancheă în urma faptelor tulburătoare. Imaginile surprinse arată cum bărbatul care a furat câteva borcane de unt de arahide este lovit cu bastoane, în timp ce le cerea celor doi să se oprească, relatează Mirror.

 „Îmi pare foarte rău, vă rog să mă iertați. Sunt angajat. Îți pot da chiar numărul meu de serviciu. Voi plati. Voi plati. Te rog să mă ierţi. Îmi pare rău”, au fost cuvintele bărbatului care implora milă din partea celor doi agenți de securitate. Calvarul la care a fost supus bărbatul s-a oprit doar în momentul în care picioarele acestuia au cedat și a căzut la pământ.

 „Condamnăm cu tărie violența aplicată unui presupus hoț. Se pare că agenții de securitate care erau de serviciu au bătut un bărbat care ar fi fost prins furând câteva borcane cu unt de arahide într-un magazin. Există un videoclip care a surprins actul odios și care a revoltat lumea de pe rețelele sociale. Aceste acte brutale sunt condamnate cu cel mai puternic dispreț, pe care îl merită. Investigam atâta agenții, cât și compania. Compania a cerut celor doi să nu se prezinte la serviciu până la suspendarea oficială, deoarece PSIRA investighează acest lucru”, a declarat organismul de reglementare al industriei de securitate privată. Experții juridici au spus că atât angajatorii, cât și paznicii ar putea fi răspunzători pentru bătaia și leziunile cauzate și ar putea fi acuzați penal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Bărbat din Africa, bătut cu brutalitate de doi paznici dintr-un magazin după ce a furat câteva borcane cu unt de arahide: "Vă rog să mă iertați"