Antena Meniu Search
x

Bărbat rănit grav, după ce s-a trezit cu o maşină în sufragerie. Victima se uita la TV când o Corsa i-a spart peretele, în Scoția: "Intrase chiar în casa"

Incident de groază în Scoția. Un bărbat a fost grav rănit, după ce o mașină a pătruns prin peretele casei sale, în sufragerie. Bărbatul se uita la televizor, când mașina a intrat peste el în casă.

de Redactia Observator

la 23.07.2023, 16:22

Bărbat rănit grav, după ce s-a trezit cu o maşină în sufragerie. Victima se uita la TV când o Corsa i-a spart peretele, în UK
Bărbat rănit grav, după ce s-a trezit cu o maşină în sufragerie. Victima se uita la TV când o Corsa i-a spart peretele, în UK - Mirror

Allan și Linda Henderson se relaxau în casa lor din Glenrothes, Fife, după o zi lungă de vineri, pe 21 iulie. Allan se uita la televizor când, în jurul orei 19:50, o Corsa Vauxhall a trecut prin peretele casei lor și a ajuns direct în livingul lor, potrivit Mirror.

Bărbatul se uita la televizor, când șoferul de 18 ani a intrat cu mașina în sufrageria lui

Allan, tatăl a doi copii, în vârstă de 67 de ani, a fost transportat de urgență la spital în accidentului. Bărbatul a suferit răni grave la cap. Linda, în vârstă de 67 de ani, se afla în camera alăturată și, din fericire, nu a fost rănită.

Șoferul mașinii, un tânăr de 18 ani, a fost și el nevătămat, iar o tânără de 18 ani, care era pasageră în mașină, a fost transportată la spital cu răni ușoare, dar a fost externată la scurt timp. Vecinii au rămas îngroziți după ce sunetul puternic i-a spcus din casă. Unul din vecini a declarat că a auzit o bubuitură atât de puternică încăt a confundat-o inițial cu un tunet. 

Chiar înainte de ora 20:00, vineri seara, am auzit o bubuitură puternică care de fapt am crezut că este un tunet. Dar aproximativ 15 minute mai târziu am auzit sirene și atunci ne-am dat seama ce s-a întâmplat. O mașină intrase chiar în casa familiei Henderson. Corsa albă trecuse chiar prin peretele din față al casei lor și în camera lor de zi. Allan stătea în camera de zi și se uita la televizor. Linda era în a doua lor sufragerie, dar nu-și amintește mare lucru, doar bubuitul uriaș și apoi o mulțime de moloz. Din fericire, ea nu a fost rănită. Allan a fost dus la spital cu răni grave la cap. Nu își amintește nimic. Linda este încă zguduită, dar sperăm că Allan va putea să ajungă acasă de la spital în curând”, a declarat bărbatul.  

Linda s-a mutat deocamdată, așa că nimeni nu locuiește acolo. Mașina este încă în sufragerie”, a continuat vecinul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Bărbat rănit grav, după ce s-a trezit cu o maşină în sufragerie. Victima se uita la TV când o Corsa i-a spart peretele, în Scoția: "Intrase chiar în casa"