Antena Meniu Search
x

Foto Minciuna spusă fetiţei de 4 ani din Australia, după ce a fost ademenită în braţele răpitorului. Părinții dezvăluie cum i-a fost schimbată definitiv viaţa

Noi detalii ies la iveală în cazul răpirii lui Cleo Smith, fetiţa de patru ani din Australia. Mama acesteia a dezvăluit cum fiica ei ar fi fost atrasă din cortul familiei de o minciună, chiar înainte de a fi luată de lângă ei pentru 18 zile.

de Redactia Observator

la 07.02.2022, 16:34

- Profimedia Images

Ellie Smith a declarat că fiicei ei de patru ani i s-a spus că surioara ei era bolnavă, înainte de a fi răpită din cortul familiei, din campingul Blowholes, în Australia de Vest, pe 16 octombrie. Mama a afirmat că fiica ei a blocat unele amintiri după ce a fost salvată, 18 zile mai târziu, dar și-a amintit apoi ''de ce a fost'' luată de Terrence Darrell Kelly, în vârstă de 36 de ani.

Cleo vorbeşte foarte puţin despre răpitorul ei

Femeia și partenerul ei Jake Gliddon au fost intervievați exclusiv de reporterul Channel Nine, Tara Brown. Ellie susține că Kelly a deschis fermoarul lateral al cortului, în timp ce cuplul dormea, în noaptea în care Cleo a fost răpită. Au trecut aproape trei săptămâni până când detectivii au intrat în cele din urmă cu forța într-o cameră încuiată, la doar 7 km de casa familiei lui Cleo, și au găsit-o pe fetiță jucându-se.

''Avem un drum lung de parcurs și ea la fel, probabil că va trebui să se confrunte cu asta pentru tot restul vieții și, în cele din urmă, va trebui să aflăm tot ce s-a întâmplat și vom încerca să mergem mai departe.'' Despre timpul petrecut departe de familie, Cleo a dezvăluit că a fost speriată, după ce a fost închisă într-o cameră, dar a vorbit extrem de puțin despre răpitorul ei, părinții fiind atenți să nu forțeze nota prea tare.

Ellie a adăugat că primirea telefonului la 1 dimineața cu privire la faptul că micuţa a fost găsită în viață a fost unul dintre cele mai înfricoșătoare, dar şi cele mai frumoase momente din viața ei, notează Daily Mail

Pe 24 ianuarie, Kelly a pledat vinovat pentru acuzaţia de răpire. Bărbatul în vârstă de 36 de ani a recunoscut ceea ce a făcut în timpul unei scurte înfățișări la tribunal din Carnarvon, printr-o legătură video ţinută dintr-o închisoare aflată la 900 km de oraș. El riscă o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare. Kelly va apărea în continuare la un tribunal districtual de stat din Australia de Vest, pe 20 martie, unde va fi condamnat în cele din urmă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Minciuna spusă fetiţei de 4 ani din Australia, după ce a fost ademenită în braţele răpitorului. Părinții dezvăluie cum i-a fost schimbată definitiv viaţa