Antena Meniu Search
x

Video "Ne vom reîntâlni în ceruri!". Ultima discuţie dintre două surori de 94 şi 90 de ani din SUA, care nu se vor mai revedea niciodată. Ce şi-au mărturisit

O femeie de 94 de ani din New Hampshire a călătorit prin Statele Unite pentru a-și revedea sora în vârstă de 90 de ani, probabil pentru ultima oară, iar un videoclip cu conversaţia lor, inițial intenționat să fie doar pentru familie, a înduioşat inima coamenilor de pe internet după ce a devenit virală, a relatat The Guardian.

de Redactia Observator

la 13.09.2023, 10:46

"Dacă nu ne mai revedem, ne vom întâlni în ceruri". Conversaţia emoţionantă dintre două surori de 94 şi 90 de ani, care s-au revăzut pentru ultima dată, în SUA
"Dacă nu ne mai revedem, ne vom întâlni în ceruri". Conversaţia emoţionantă dintre două surori de 94 şi 90 de ani, care s-au revăzut pentru ultima dată, în SUA - TikTok/ @ stephanieatkinson

„Ne vom revedea”, i-a spus Barbara Carolan surorii ei mai mici, Shirley, în clipul emoționant, care a fost vizionat pe scară largă pe platforma de socializare TikTok. „Dacă nu ne vedem pe acest pământ, ne vom revedea în ceruri.” Barbara, plângând, a răspuns: „Ai face bine, ai face bine”.

Filmarea, virală pe reţelele sociale

Barbara nu și-a mai văzut sora Shirley din 2020 din cauza pandemiei de Covid-19, care era deosebit de riscantă pentru persoanele în vârstă. Barbara a decis recent să călătorească mai mult de 4.300 de km de casa ei pentru a o vizita pe Shirley în Nevada, după ce și-a spus: „Chiar cred că aceasta va fi ultima dată când o voi vedea pe sora mea”, a declarat nepoata acesteia pentru presa locală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Nepoata ei, Shively, a însoțit-o pe Barbara în călătorie și a filmat revederea dintre cele două. „Au așteptat atât de mult să se revadă și când nu știi dacă o să te mai vezi pe cineva, mai ales pe frații tăi, trebuie să fie foarte greu”, a remarcat Shively.

În noaptea dinaintea întoarcerii acasă, Barbara a vorbit cu sora ei, iar nepoata ei a înregistrat totul şi a publicat momentul emoţionant pe Tiktok. „Am avut o viață minunată, minunată”, i-a spus Barbara lui Shirley. Shirley, la rândul ei, a spus: „Nu-ți lua la revedere!”, „Nu am de gând”, a răspuns Barbara: „Nu am cum să-mi iau rămas bun de la tine.”

"Dacă e ultima oară când te vezi cu cineva drag?"

Shively a publicat un videoclip pentru ca membrii familiei să-l vadă. Dar în scurt timp, ea și-a dat seama că a depășit cu mult familia, după ce a devenit viral și a atras ziarele, a acumulat aproximativ 13 milioane de vizualizări de marți.

Nenumărate persoane au contactat-o pe Shively pentru a-i spune că videoclipul i-a inspirat să ia legătura cu cineva pe care îl iubesc. Shively a spus că s-a bucurat că ea și Barbara, pe care o numește Gigi, au putut oferi un moment de căldură unei lumi care generează atât de multe știri sumbre. "Dacă e ultima oară când te vezi cu cineva drag? Le vei spune tot ce ai pe suflet? Pentru că dacă nu, poate nu vei mai avea ocazia."

Shively a spus că Barbara și Shirley au fost uimite de răspunsul generat de conversația lor, văzut ca un memento că timpul vieții tuturor este limitat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Ne vom reîntâlni în ceruri!". Ultima discuţie dintre două surori de 94 şi 90 de ani din SUA, care nu se vor mai revedea niciodată. Ce şi-au mărturisit