Antena Meniu Search
x

Bărbatul care și-a ucis soția însărcinată în 7 luni, condamnat la închisoare pe viață în Turcia. Făcuse o poză cu ea chiar înainte de a o împinge de pe o stâncă

Închisoare pe viață pentru bărbatul care și-a împins soția însărcinată în șapte luni de pe o stâncă, de la 1.000 de metri, în Turcia. Hakan Aysal, 40 de ani, a recurs la gestul criminal pentru a încasa o poliță de asigurare de viață pe care femeia de 32 de ani o încheiase.

de Redactia Observator

la 27.10.2022, 17:07

În urma căzăturii, Semra Aysal, în vârstă de 32 de ani, a murit pe loc. Cu doar câteva minute înainte de a o împinge, bărbatul a făcut o poză cu ei doi. Hakan Aysal a încercat să îi convingă pe judecători că a avut un moment de nebunie, însă medicii au decis că este sănătos și va trebui să stea în spatele gratiilor cel puțin 30 de ani, înainte de a putea face apel pentru eliberare.

Și-a ucis soția însărcinată pentru bani

Incidentul a avut loc în iunie 2018, în Butterfly Valley, situat la aproximativ 16 kilometri, la sud de Fethiye. Aysal și-a ademenit soția, căreia îi era frică de înălțime, pe marginea stâncii, sub pretextul că își vor face un selfie înainte de a o împinge. Apoi a încercat să încaseze asigurarea de 46.000 de euro, pe care viitoarea mămică o făcuse cu puțin timp înainte de a muri, scrie Daily Mail.

În timpul procesului, martorii au povestit că Aysal a fost „calm total” în timp ce striga după ajutor. Sait Erturk, un șofer care trecea prin zonă și care a fost oprit de Aysal, l-a descris drept „fără griji” și a declarat că nu a venit cu ei să caute cadavrul soției sale. „Conduceam în zonă, când am văzut pe cineva că îmi făcea semn cu mâna și m-am oprit. Hakan a venit și a spus că soția lui a căzut pe stâncă. Am ieșit imediat din mașină și am început să o căutăm, dar nu am putut vedea unde ar fi putut cădea de unde eram noi. Am încercat să ne apropiem de margine pentru a vedea mai bine. Hakan nu a venit cu noi acolo jos. Am stat acolo până a sosit jandarmeria. El a fost foarte nepăsător și calm. Nu se purta ca un bărbat a cărui soție tocmai căzuse de pe o stâncă”, a declarat Sait Erturk.

Pe acelaşi subiect

Deși au fost mai mulți martori care i-au văzut, nimeni nu a surprins momentul în care Serma a căzut efectiv. Procurorii spun că acest lucru se datorează faptului că Aysal a insistat ca perechea să stea pe stâncă timp de trei ore până când va putea fi sigur că nu sunt urmăriți.

În februarie, instanța l-a audiat pe fratele victimei, Naim Yolcu. "Când am fost să îi recuperăm trupul de la Institutul de Medicină Legală, Hakan era în mașină. Eu și familia mea eram distruși, Hakan nici măcar nu părea trist", a declarat în instanță fratele femeii. Sora mea era împotriva împrumuturilor. Cu toate acestea, după ce a murit, am aflat că Hakan a luat trei credite pe numele ei. De asemenea, Semra avea o frică de înălțimi, ce sport extrem să facă ea dacă îi e frică de înălțimi?"

Hakan Aysal, în schimb, s-a declarat nevinovat. "Am fost interesat de sporturi extreme din 2014 - parașutism, bungee jumping, rafting. De asta am avut asigurare de viață înainte de a mă căsători", a explicat el. "După ce am făcut fotografia, soția mea a pus telefonul în geantă. Apoi mi-a cerut să i-l aduc. M-am ridicat și am auzit-o țipând după ce am făcut câțiva pași. Când m-am întors nu mai era. Nu am împins-o eu", s-a apărat bărbatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Bărbatul care și-a ucis soția însărcinată în 7 luni, condamnat la închisoare pe viață în Turcia. Făcuse o poză cu ea chiar înainte de a o împinge de pe o stâncă