Antena Meniu Search
x

Foto Bărbat acuzat că și-a împins soția gravidă de pe o stâncă, pentru a lua banii de asigurare, în Turcia

Hakan Aysal, un bărbat în vârstă de 40 de ani din Turcia, este acuzat că și-a împins soția gravidă de pe o stâncă, la doar câteva clipe după ce a fotografiat-o. Femeia nu a avut nicio șansă de a supraviețui. Detalii despre tragedia petrecută în 2018 au ieșit la iveală în ultimele zile, fiind relatate de numeroase publicații internaționale.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 17.02.2021, 11:01

  • Semra Aysal era însărcinată în șapte luni la momentul morții

Hakan Aysal este acuzat de magistrații turci că și-a împins cu premeditare soția de pe marginea unei stânci din Valea Fluturilor, cu scopul de a obține banii de pe asigurarea de viață făcută pe numele ei.

Nenorocirea a avut loc la scurt timp după ce bărbatul i-a făcut o fotografie victimei - în care aceasta chiar pare a zâmbi, indiciu că nu a știut despre planurile înfiorătoare ale partenerului.

Procurorii au scris în rechizitoriu că inculpatul a premeditat crima după ce a făcut o asigurare de viață pe numele soției, în valoarea de aproximativ 46.000 de euro, el fiind sigurul beneficiar.

Ar fi stat trei ore pe stâncă, pentru a se asigura că nu îl vede nimeni

Potrivit Daily Mail, magistrații cred că singurul motiv pentru ca cei doi au petrecut trei ore pe marginea prăpastiei a fost pentru ca bărbatul să se asigure că nu există nicio persoană în jur. Când ar fi realizat că sunt singuri, Hakan Aysal ar fi împins-o în hău.

La puțin timp după tragedie bărbat a solicitat suma din asigurare, însă a renunțat imediat la cerere după ce a aflat că există o investigație în curs. 

Citește și:

Magistrații au decis ca individul să rămână în arest, dată fiind gravitatea faptei.

Bărbatul neagă acuzațiile: "Nu am împins-o eu"

"Când am fost să îi recuperăm trupul de la Institutul de Medicină Legală, Hakan era în mașină. Eu și familia mea eram distruși, Hakan nici măcar nu părea trist", a declarat în instanță fratele femeii.

"Sora mea era împotriva împrumuturilor. Cu toate acestea, după ce a murit, am aflat că Hakan a luat trei credite pe numele ei. De asemenea, Semra avea o frică de înălțimi, ce sport extrem să facă ea dacă îi e frică de înălțimi?", a mai spus acesta.

Hakan Aysal, în schimb, s-a declarat nevinovat. "Am fost interesat de sporturi extreme din 2014 - parașutism, bungee jumping, rafting. De asta am avut asigurare de viață înainte de a mă căsători", a explicat el.

"După ce am făcut fotografia, soția mea a pus telefonul în geantă. Apoi mi-a cerut să i-l aduc. M-am ridicat și am auzit-o țipând după ce am făcut câțiva pași. Când m-am întors nu mai era. Nu am împins-o eu", s-a apărat bărbatul.

Investigațiile continuă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Bărbat acuzat că și-a împins soția gravidă de pe o stâncă, pentru a lua banii de asigurare, în Turcia