Antena Meniu Search
x

Bătrână de 83 de ani din Ţara Galilor, moartă în spital după ce a fost sfâşiată de un câine în propria casă. Cei patru suspecţi, în libertate

O bătrână din Ţara Galilor a murit, la 17 zile după ce a fost atacată brutal de un câine, în propria sa casă. Femeia a fost sfâşiată de animal şi a suferit mai multe leziuni grave care i-au pus în pericol viaţa, potrivit poliţiştilor din oraşul Caerphilly. Tragedia a avut loc la mai puţin de un kilometru distanţă de o altă locuinţă, unde un copil în vârstă de 10 ani a fost ucis de un câine în urmă cu un an, relatează Mirror.

de Redactia Observator

la 20.12.2022, 18:30

Poliţia galeză
Cele patru persoane suspecte de deţinerea câinelui au fost lăsate în libertate - Profimedia

Shirley Patrick, o bătrână de 83 de ani din oraşul galez Caerphilly, a murit în spital, la mai bine de două săptămâni după ce a fost sfâşiată de un câine în propria sa casă. Un bărbat de 55 de ani, despre care se crede că ar fi fiul femeii, Paul, a fost transportat de asemenea la spital cu răni uşoare, dar a fost externat.

Poliţiştii au reţinut patru persoane suspectate de deţinerea animalului scăpat de sub control, acestea fiind, ulterior, eliberate pe cauţiune. Câinele din rasa cane corso a fost preluat de ofiţeri şi eutanasiat. Agenţii au declarat că investigaţiile continuă. 

Iadul "s-a dezlănţuit" în casa bătrânei, spun vecinii

"Dacă aveţi întrebări sau informaţii despre acest câine şi despre comportamentul lui, vă rugăm să vă opriţi şi să discutaţi cu noi", a transmis poliţistul Matthew Sedgebeer. Vecinii victimei au declarat că "s-a dezlănţuit iadul" în casa bătrânei. 

Nepotul femeii conducea o afacere care se ocupa cu plimbarea câinilor localnicilor din zonă, dar acesta se mutase din locuinţă înainte de tragedie. "Era doar o bătrânică drăguţă pe care o mai vedeam plimbându-se. E păcat să suferi aşa, la vârsta ei", a spus un vecin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Bătrână de 83 de ani din Ţara Galilor, moartă în spital după ce a fost sfâşiată de un câine în propria casă. Cei patru suspecţi, în libertate