Antena Meniu Search
x

Foto Bătut până la moarte, după ce a luat apărarea unui prieten mai mic jefuit. Băiatul a fost abandonat într-o baltă de sânge de 15 tineri, în SUA

Un adolescent de 17 ani a murit după ce a fost atacat cu brutalitate de un grup de bătăuși pentru că a luat apărerea unui prieten mai mic, care a fost aruncat într-un coș de gunoi.

de Redactia Observator

la 13.11.2023, 17:12

Bătut până la moarte după ce a luat apărarea unui coleg mai mic. Băiatul de 17 ani, abandonat într-o baltă de sânge de 15 tineri, în SUA
Bătut până la moarte după ce a luat apărarea unui coleg mai mic. Băiatul de 17 ani, abandonat într-o baltă de sânge de 15 tineri, în SUA - GoFundMe

Jonathan Lewis, un elev de 17 ani, a murit marțea trecută, la mai puțin de două săptămâni după ce a fost bătut cu sălbăticie de un grup de 15 tineri, a confirmat tatăl său, pe nume și Jonathan Lewis, relatează New York Post.

„Unuia dintre prietenii săi mai mici i-a fost furat ceva de către acest grup de 15 tineri, apoi l-au aruncat pe băiețel în coșul de gunoi, iar fiul nostru i-a confruntat și a fost atacat”, potrivit informaţiilor de pe pagina de GoFundMe creată de familia sa. Imagini alarmante de la atacul de la 1 noiembrie îl arată pe adolescent confruntându-se cu unul dintre presupușii bătăuși înainte de a arunca un pumn. Câteva secunde mai târziu, mulțimea de tineri violenți l-a acaparat pe băiat și a început să-l bată și să-l lovească în cap în mod repetat, în timp ce acesta zăcea fără apărare la pământ.

Un prieten i-a sărit în ajutor, dar fără succes

Un alt video îl arată pe unul dintre prietenii lui Jonathan grăbindu-se să-l ajute, în timp ce bătăușii roiesc în jurul lui. Prietenul neidentificat este văzut încercând frenetic să-i smulgă pe cei 15 atacatori înainte de a primi o lovitură dură în spatele capului, forțându-l să se retragă pentru propria sa siguranță.

Pe acelaşi subiect

Unii dintre bătăușii care îl atacă pe Lewis sunt văzuți apoi urmărindu-l pe prietenul victimei și lovindu-l cu pumnii în cap până când acesta cade la pământ. Înainte ca videoclipul să se întrerupă, până la cinci dintre bătăuși sunt văzuți în jurul prietenului, în timp ce acesta încearcă să se ridice.

Paramedicii, şocaţi de locul faptei

Iubita lui Jonathan ar fi dat o declarație prin care a confirmat că iubitul ei îl susținea pe prietenul lui mai mic, a spus familia. „Este un tânăr curajos”, a scris familia lui pe pagina lor de strângere de fonduri. În urma atacului, polițiștii l-au găsit pe Jonathan cu o hemoragie gravă la nivelul capului. Paramedicii s-au grăbit în ajutorul lui, efectuând compresii toracice înainte de a-l transporta la spital. Adolescentul a fost pus în comă indusă, unde a murit marțea trecută.

Tatăl acestuia a spus că avea speranța că se va trezi. „Îmi iubesc copiii din toată inima și este de neimaginat că am putea ajunge vreodată în acest punct”, a spus tatăl lui Jonathan. Acesta a mai spus că anchetatorii au spus familiei că intenționează să acuze mai mulți studenți de crimă pentru moartea băiatului. Unitatea de omucideri a poliţiei din Las Vegas investighează incidentul, dar până acum nu au fost efectuate arestări, a informat presa. „Sper că există o modalitate prin care să găsească iertarea în inima lor și să găsească o modalitate prin care să se poată împăca cu ceea ce au făcut”, a spus el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Bătut până la moarte, după ce a luat apărarea unui prieten mai mic jefuit. Băiatul a fost abandonat într-o baltă de sânge de 15 tineri, în SUA