Antena Meniu Search
x

Fiul unui agent de la Hollywood, suspectat că şi-a ucis şi tranşat soţia şi socrii. Cum a încercat să scape de cadavru

Fiul unui celebru agent de la Hollywood, care i-a reprezentat, printre alţii, pe George Clooney, Dolly Parton şi Whoopi Goldberg a fost arestat preventiv, fiind suspectat că şi-a omorât soţia şi socrii, după ce o persoană a găsit un trup fără membre într-un tomberon. Anchetatorii cred că acesta îi aparţinea soţiei presupusului criminal.

de Redactia Observator

la 13.11.2023, 16:21

Fiul unui agent de la Hollywood, arestat. Bucăţi dintr-un cadavru care ar aparţine soţiei sale, găsite într-un tomberon de poliţişti
Fiul unui agent de la Hollywood, arestat. Bucăţi dintr-un cadavru care ar aparţine soţiei sale, găsite într-un tomberon de poliţişti

Mei Li Haskell, 37 de ani, Gaoshan Li, 71 de ani, și Yanxiang Wang, 64 de ani, sunt dispăruți, iar ofițerii l-au arestat pe Samuel Haskell, în vârstă de 35 de ani, după ce o persoană care căuta prin gunoaie a găsit într-un tomberon o pungă care conținea un trup feminin neidentificat, a declarat Departamentul de Poliție din Los Angeles.

Poliţiştii au găsit urme de sânge în casa bărbatului

Anchetatorii spun că au găsit sânge şi alte probe în interiorul reşedinţei lui Mei Li Haskell și Samuel Haskell, relatează CNN.

Samuel Haskell este reținut cu o cauţiune de 2.000.000 de dolari, a spus poliția. El urmează să fie prezentat în instanță luni, potrivit Centrului de Informare pentru Deținuți al Departamentului Sheriff-ului din Los Angeles.

Pe acelaşi subiect

Haskell este fiul unui agent celebru la Hollywood care a lucrat pentru Kathie Lee Gifford, Whoopi Goldberg, Dolly Parton, George Clooney și alții.

Copiii au rămas în grija altor membrii ai familiei

Anchetatorii au declarat pentru KABC că nu au fost descoperite părți suplimentare ale corpului în afară de trunchi și că rezultatele ADN sunt în așteptare, dar şeful Departamentului de Poliție din Los Angeles Scot Williams a spus că se presupune că trunchiul aparţine lui Mei Li Haskell, relatează Los Angeles Times.

"De obicei, dacă cineva, un suspect de crimă, dezmembrează un cadavru, este pentru a întârzia identificarea", a raportat miercuri detectivul LAPD Efren Gutierrez, afiliat CNN KCBS.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Fiul unui agent de la Hollywood, suspectat că şi-a ucis şi tranşat soţia şi socrii. Cum a încercat să scape de cadavru