Antena Meniu Search
x

14 angajați ai Ministerului Securităţii din Mexic, răpiți de un grup armat de pe o autostradă: "Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată"

Caz șocant în Mexic. 14 angajați ai Ministerului Securităţii au fost răpiți de un grup armat. Incidentul s-a produs pe o autostradă, , la aproape 35 de kilometri de Tuxtla Gutierrez, capitala statului Chiapas. Un oficial al ministerului, citat de Reuters, a afirmat că ”aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată”, potrivit News.ro

de Redactia Observator

la 28.06.2023, 07:08

14 angajați ai Ministerului Securităţii din Mexic, răpiți de un grup armat de pe o autostradă
14 angajați ai Ministerului Securităţii din Mexic, răpiți de un grup armat de pe o autostradă - Profimedia

Forţele de securitate din statul mexican Chiapas, situat în sudul Mexicului, căutau marţi 14 angajaţi ai Ministerului de Securitate al statului răpiţi de membrii unui grup armat în cursul zilei, au anunţat autorităţile. Angajaţii răpiţi, toţi bărbaţi, au fost răpiţi de membri ai grupului armat pe o autostradă la aproximativ 34,4 km vest de capitala statului, Tuxtla Gutierrez, a precizat ministerul într-un comunicat.

Atât agenţi federali, cât şi de stat s-au alăturat căutărilor

Angajaţii nu sunt ofiţeri de poliţie, ci lucrează în administraţie, a declarat pentru Reuters un purtător de cuvânt al ministerului.

"Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată", a spus purtătorul de cuvânt, adăugând că motivul răpirii este în curs de investigare.

Atât agenţi federali, cât şi de stat s-au alăturat căutărilor. În înregistrările video difuzate de agenţiile de ştiri, aparent de la răpire, se văd mai multe vehicule oprite pe autostradă, cu portierele deschise, în timp ce bărbaţi în echipament tactic îndreaptă arme spre persoanele din vehicule.

Biroul procurorului de stat a declarat că investighează fotografiile şi înregistrările video raportate ale incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » 14 angajați ai Ministerului Securităţii din Mexic, răpiți de un grup armat de pe o autostradă: "Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată"