Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bebeluş nou-născut, mort în condiții suspecte, în Anglia. Copila a fost găsită căzută între canapea și perete, de către tatăl ei

O fetiță de șase săptămâni a murit în condiții suspecte, după ce a fost găsită prinsă între o canapea și un perete, de către tatăl său.

de Redactia Observator

la 15.09.2022 , 22:46

Copila a fost găsită căzută între canapea și perete, de către tatăl ei Bebeluş nou-născut, mort în condiții suspecte, în Anglia - Shutterstock

Cassidy Blossom Oakley, în vârstă de doar șase săptămâni, din Runcorn, Cheshire, a fost găsită blocată între o canapea și un perete, după ce tatăl ei a ațipit lângă ea, deși cauza exactă a morții rămâne neclară, relatează Mirror.

Tatăl cu inima frântă, Jacob, a spus că a ațipit lângă fiica sa iar când s-a trezit a văzut-o pe aceasta căzută pe podea, prinsă între canapea și perete. Ancheta a avut loc miercuri la Warrington, dar nu a reușit să ofere răspunsuri definitive cu privire la modul în care a murit bebelușul.

Jacob și partenera sa, Megan, i-au adus un omagiu copilului lor, într-o declarație citită în instanță în care a descris-o pe Cassidy drept „fetița lor minunată, cu ochi albaștri”. Deşi iniţial pe lume mama ar fi trebuit să aducă gemeni, fratele fetiţei a murit în timpul sarcinii.

Articolul continuă după reclamă

Micuța a adormit în jurul orei 21:30 în timp ce era supavegheată de tatăl ei. La ora 23:00, mama a fost trezită de Jacob care o striga și o „implora să îl ajute, a spus ea.  Cuplul a încercat să ofere primul ajutor fetiței până la sosirea paramedicilor, iar copilul a fost apoi dus de urgență la Spitalul Warrington.

Pe acelaşi subiect

Modul în care a murit copila încă nu a fost descoperit

Nu exista nicio modalitate ca ea să se fi dat jos singură. Era întinsă pe o pernă pentru copii, tocmai pentru a o proteja. Din păcate, partenerul meu a închis ochii și a adormit fără să vrea. Dacă toți aveți copii, știți cât de obositor este. Cassidy și-a recăpătat bătăile inimii, dar, din păcate, nu respira cum trebuie”, a spus devastată mama.

La audiere s-a spus că Cassidy a suferit un stop cardiac, probabil din cauza nivelului scăzut de oxigen. Au existat, de asemenea, semne de „leziuni catastrofale ale creierului”. A doua zi, părinților li s-a spus că era în moarte cerebrală și a murit mai târziu, pe 9 septembrie, după ce a fost deconectată de la aparate. Doctorul patolog George Kokai a spus că s-a confruntat cu o situație în care „totul arăta normal”, atunci când a efectuat o examinare post-mortem.

Poziția în care a fost găsită tânăra Cassidy sugerează o lipsă de oxigen. El a dat o cauză inițială a morții ca asfixie accidentală din cauza faptului că Cassidy a fost găsită blocată între o canapea și un perete, adăugând că „nu există nicio explicație patologică pentru decesul ei”. Cu toate acestea, au fost ridicate îngrijorări cu privire la o potențială afecțiune ereditară a inimii, despre care familia spune că ar fi putut contribui la moartea ei. Ancheta a luat în calcul posibiltatea în care Cassidy ar fi putut să cadă accidental, în urma unui potențial atac de cord. 

Nu au existat constatări patologice care să explice moartea lui Cassidy. Nu pot să speculez dacă ea a ajuns acolo prin propriile mișcări sau cele ale tatălui ei, care dormea ​​lângă ea, a spus asistentul legist Heath Westerman.

Nu există nicio dovadă de complicații cardiace sau convulsii care să-i fi determinat moartea. Asistentul legist a dat cauza morții ca asfixie și a înregistrat-o ca un accident.

Îmi pare foarte rău pentru pierderea familiei, a adăugat el.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » Bebeluş nou-născut, mort în condiții suspecte, în Anglia. Copila a fost găsită căzută între canapea și perete, de către tatăl ei