Antena Meniu Search
x

Foto Bianca a murit la 17 ani, ucisă de un monstru pe care-l credea prieten. Imaginile cu trupul ei, postate pe Instagram, au ajuns chiar la mama tinerei din SUA

O notificare primită de la aplicaţia Instagram i-a spulberat lumea unei femei din SUA. Kim Devins fusese etichetată într-o fotografie postată pe platforma de socializare, însă nu şi-ar fi imaginat niciodată ce avea să vadă acolo. În imagine era trupul neînsufleţit al fiicei sale, cu chipul acoperit de sânge şi cu o tăietură vizibilă la gât. Fata ei, Bianca, a fost ucisă cu cruzime la doar 17 ani.

de Redactia Observator

la 01.06.2023, 16:50

În iulie 2019, Bianca a fost ucisă cu sânge rece de cel pe care-l considera "prieten". Brandon Clark, de 22 de ani, a omorât-o pe adolescenta de doar 17 ani, iar apoi tânărul a fotografiat oroarea şi a postat imaginea cu cadavrul fetei pe Instagram. În doar câteva zile, postarea a devenit virală şi a ajuns inclusiv la familia şi apropiaţii victimei.

Moartea Biancăi, ucisă de un monstru. Imaginile cu trupul ei, postate pe Instagram

De atunci, mama Biancăi, Kim, trăieşte un adevărat coşmar. Potrivit The Sun, femeia care locuieşte în New York luptă pentru a demonstra că reţeaua socială e vinovată, întrucât a permis distribuirea unui astfel de conţinut online. "Să-mi pierd fiica în asemenea circumstanţe dramatice... N-am îndurat niciodată atâta durere. Mai ales că moartea ei a fost exploatată şi batjocorită pe Internet. Este o traumă prin care n-ar trebui să treacă nicio familie", spune ea.

Bianca şi mama ei erau cele mai bune prietene, până ce atacurile de anxietate ale adolescentei au îndepărtat-o de familie. Tânăra visa să devină model, iar în timpul liber vorbea cu necunoscuţi pe Internet. "Ştiam mereu cu cine discută şi lăsa uşa camerei deschisă", povesteşte mama fetei ucise. Şi totul părea în regulă, până ce Bianca l-a cunoscut pe Brandon Clark pe Instagram. Acesta locuia la o distanţă de 45 de minute de casa ei. "L-am întâlnit, era politicos şi prietenos", adaugă Kim Devins.

Pe acelaşi subiect

Cei doi tineri nu erau într-o relaţie exclusivă, la cererea Biancăi, dar la petrecerea de absolvire a acesteia Brandon Clark s-a prezentat drept iubitul ei. Tânăra l-a corectat şi le-a spus tuturor celor prezenţi că sunt "doar prieteni".

Ucisă din gelozie. Pedeapsa primită de criminal

Două săptămâni mai târziu, au mers împreună la un concert, dar după ora 1:45 noaptea fata nu i-a mai răspuns mamei sale la telefon. Dimineaţa, femeia s-a trezit cu poliţia la uşă. Văzuseră o postare bizară pe internet şi erau îngrijoraţi cu privire la soarta adolescentei. Curând, trupul Biancăi a fost descoperit, iar Clark a fost arestat pentru crimă. "Vina" fetei? Sărutase un alt băiat la concert.

"Nu vreau să-mi amintesc acea zi. Am vrut să-l ucid pe Brandon pentru fapta lui", a mărturisit mama victimei. Tânărul va petrece 25 de ani după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Bianca a murit la 17 ani, ucisă de un monstru pe care-l credea prieten. Imaginile cu trupul ei, postate pe Instagram, au ajuns chiar la mama tinerei din SUA