Antena Meniu Search
x

Tânără profesoară, înjunghiată şi lăsată într-o baltă de sânge chiar lângă bebeluşul ei. Logodnicul i-a fost călău, apoi s-a sinucis: "Este pur şi simplu trist"

Crimă şocantă urmată de sinucidere în Florida. O tânără profesoară de 26 de ani, model în devenire, a fost găsită moartă în casă, alături de bebeluşul ei. O rudă pe care femeia o contactase în timpul nopţii a fost cea care a dat alarma, speriată că Amanda nu îi mai răspundea la telefon.

de Redactia Observator

la 31.05.2023, 18:00

Tânără profesoară, înjunghiată şi lăsată într-o baltă de sânge chiar lângă bebeluşul ei
Tânără profesoară, înjunghiată şi lăsată într-o baltă de sânge chiar lângă bebeluşul ei - Facebook

Amanda Hicks, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită în apartamentul ei sâmbătă dimineață, după ce ar fi fost înjunghiată de logodnicul ei, într-o aparentă crimă urmată sinucidere. Rapoartele indică că Amanda, o profesoară de lectură la Dr. David L. Anderson Middle School, a încercat să sune un membru al familiei în jurul miezului nopții înainte ca o cameră de supraveghere din apropierea locuinţei sale să capteze un sunet puternic, relatează Mirror

La aproximativ o oră după ce Amanda a încercat să sune un membru al familiei, vecinii apartamentului din Port St Lucie au spus că au auzit "un țipăt foarte puternic și zguduitor". Monica Ventura, în vârstă de 56 de ani, a declarat pentru postul local de știri TCPalm: "Acel țipăt va rămâne în capul meu".

Alarma a fost dată de o rudă a tinerei

Polițiștii au ajuns la fața locului dimineața, după ce membrul familiei pe care Amanda l-a contactat a devenit îngrijorat că tânăra nu îi răspundea la telefon. Poliția a intrat în apartament şi a găsit două cadavre și un bebeluş de 10 luni care plângea.

Pe acelaşi subiect

Amanda locuia în apartament de doar trei săptămâni când a avut loc tragedia. Un alt vecin a declarat pentru CBS: "Nu știi niciodată prin ce trec oamenii. Nici nu am avut timp nici măcar să-i cunoaștem pentru că totul s-a întâmplat atât de repede. Cu toate acestea, inima mea este cu familia. Sper că îşi vor găsi pacea."

Amanda s-ar fi îndepărtat de prietenii ei în ultima vreme

Se pare că Amanda s-a îndepărtat de prieteni în ultimele luni ale vieții ei. Raquel Magallon a declarat pentru New York Post că Amanda nici măcar nu i-a spus că este însărcinată sau că este într-o relație și și-a șters conturile de pe rețelele de socializare.

"Am fost surprinsă să aud că avea un copil", a spus Magallon pentru ziar. "Am o afacere secundară de îmbrăcăminte pentru bebeluși, așa că aș fi crezut că ea ar fi adus-o în discuție. Dar ea nu a făcut-o niciodată". Ea a adăugat: "Nimic nu are sens. Este pur și simplu trist".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Tânără profesoară, înjunghiată şi lăsată într-o baltă de sânge chiar lângă bebeluşul ei. Logodnicul i-a fost călău, apoi s-a sinucis: "Este pur şi simplu trist"