Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bolnav de epilepsie, un bărbat a urcat la volan şi a curmat 4 vieţi. Pedeapsa primită de şofer, la 3 ani după accidentul din Berlin

Un şofer în vârstă de 45 de ani, care în 2019 a provocat moartea a patru persoane în centrul oraşului Berlin, şi-a primit sentinţa. Bărbatul suferise o criză de epilepsie în timp ce se afla la volan şi a intrat cu SUV-ul său Porsche într-un grup de pietoni.

de Redactia Observator

la 18.02.2022 , 12:19

Accident cu 4 morţi în Berlin Accident cu 4 morţi în Berlin - Profimedia

Un şofer epileptic, în vârstă de 45 de ani, a suferit o criză convulsivă în timp ce se afla la volanul SUV-ului său Porsche. Pierzând controlul maşinii, acesta a izbit în plin un grup de pietoni, aflaţi pe trotuar în centrul capitalei germane Berlin, iar în urma accidentului din 2019 patru persoane şi-au pierdut viaţa. 

Pedeapsa primită de şoferul din Germania

Acum, bărbatul şi-a primit sentinţa, relatează Euronews. Instanţa de judecată l-a condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru moartea celor patru victime, care aşteptau culoarea verde a semaforului. Accidentul le-a fost fatal turiştilor din Spania şi Marea Britanie: un băieţel de 3 ani, bunica sa de 64 de ani şi un cuplu de tineri.

Articolul continuă după reclamă

Joi, şoferul - al cărui nume nu a fost dezvăluit - a fost găsit vinovat de omor prin imprudenţă. Procurorii au stabilit că acesta nu ar fi trebuit să urce la volan, având în vedere că suferise recent o intervenţie chirurgicală pe creier. Avusese crize de epilepsie şi în trecut, iar în momentul impactului în autoturism se aflau şi fiica sa, precum şi o femeie de 67 de ani. Amândouă au fost internate după accident.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » Bolnav de epilepsie, un bărbat a urcat la volan şi a curmat 4 vieţi. Pedeapsa primită de şofer, la 3 ani după accidentul din Berlin