Antena Meniu Search
x

Bunic din Florida, acuzat că și-a abandonat nepoata de nici doi ani, într-un vehicul, la o firmă de închirieri mașini. Angajații au găsit-o plângând

Personalul unei companii de închiriere mașini a găsit un copil abandonat de bunic într-un vehicul lăsat în soare, la temperaturi ridicate. Bărbatul a fost ulterior reținut de autorități și acuzat de neglijență asupra copilului.

de Redactia Observator

la 17.10.2022, 12:10

Angajații au deschis mașina care se afla în soare, la temperaturi ridicate, unde au găsit-o pe micuța de nici doi ani plângând înăuntru. La fața locului au fost chemați paramedicii și poliția, iar copilul a fost scos „speriat și slăbit” din cauza căldurii, dar și-a revenit complet, relatează Mirror.

Bărbatul i-a spus fiicei sale că micuța este la el acasă

Bunicul copilului, David Towner, în vârstă de 62 de ani, a fost acuzat de neglijare și a fost dus la secţie. Autoritățile cred că bărbatul a uitat copilul când a returnat mașina la ora 17:13, în acea zi.

Angajații de la firma de închiriere mașini de pe Aeroportul Internațional Daytona Beach au găsit un copil mic care a fost lăsat pe bancheta din spate a unui vehicul returnat”, a declarat Biroului Sherrif din Volusia County.

Pe acelaşi subiect

Inițial, poliția a reușit să-i găsească pe membrii familiei, după ce a primit un apel de la mama care își căuta cu disperare copilul.

Vehiculul fusese returnat la ora 17:13, iar personalul aeroportului nu a putut inițial să ia contact cu șoferul. Atunci am primit un telefon de la mama copilului, care tocmai aflase că tatăl ei i-a lăsat fiica în mașina închiriată, nu la el acasă, așa cum i-a spus el”, a adăugat polița.

În statul Georgia, în iulie, un copil a fost lăsat într-o mașină la 40 de grade Celsius și a murit. În vârstă de doar un an, copilul a fost lăsat în fața unui magazin unde lucra mama sa. În ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-l salva, micuțul a fost declarat mort la scurt timp după.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Bunic din Florida, acuzat că și-a abandonat nepoata de nici doi ani, într-un vehicul, la o firmă de închirieri mașini. Angajații au găsit-o plângând