Antena Meniu Search
x

Cadavrul decapitat al unui copilaş de nici 3 ani, găsit la răsărit pe o plajă din Spania. Două ipoteze despre tragedia care i-a şocat pe turişti

Descoperire şocantă pe o plajă din Spania. Trupul decapitat al unui copil de cel mult 3 ani a fost găsit la malul apei, de un angajat de la salubritate. Deja au fost lansate două ipoteze cu privire la ce i s-ar fi putut întâmpla micuţului. Vestea tragică i-a lăsat pe turiştii aflaţi în zonă fără cuvinte.

de Redactia Observator

la 11.07.2023, 17:05

Descoperire şocantă pe o plajă din Spania
Descoperire şocantă pe o plajă din Spania - Profimedia

Poliţiştii spanioli investighează cazul unui cadavru decapitat, descoperit pe o plajă din Tarragona marţi dimineaţă. Potrivit primelor informaţii apărute în presa locală, este vorba despre trupul mutilat al unui copil de cel mult 3 ani, relatează Mirror.

Două ipoteze în cazul cadavrului decapitat găsit pe plaja din Spania

Rămăşiţele umane au fost găsite pe o plajă arondată resortului Costa Dorada din Roda de Bera, pe coasta de est a provinciei spaniole Tarragona. Autorităţile au fost alertate de un angajat al primăriei, care curăţa plaja în zorii zilei când a făcut descoperirea şocantă.

Cadavrul ar aparţine unui copil în vârstă de 2-3 ani, iar anumite părţi ale corpului acestuia lipsesc. Trupul a fost adus la mal de valuri şi se crede că micuţul s-ar fi înecat şi ar fi fost mâncat de vietăţile marine. De asemenea, e vehiculată şi ipoteza ca victima să fi căzut de pe o barcă de imigranţi din Mediterană.

"Vă informăm că în această dimineaţă a fost descoperit cadavrul unui copil de 2-3 ani, pe plaja Costa Dorada. Zona a fost închisă circulaţiei până la mutarea trupului. Solicităm evitarea acestei regiuni", a anunţat pe Twitter municipalitatea. Garda Civilă, care investighează cazul, nu a făcut încă declaraţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Cadavrul decapitat al unui copilaş de nici 3 ani, găsit la răsărit pe o plajă din Spania. Două ipoteze despre tragedia care i-a şocat pe turişti