Antena Meniu Search
x

Bărbat arestat pentru crimă, după ce a fost văzut târând cadavrul iubitei sale, învelit într-o pilotă, în plină zi, în Hong Kong

Bărbat arestat pentru crimă, după ce a fost văzut târând cadavrul iubitei sale pe un drum aglomerat, în plină zi, în Hong Kong.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.05.2022, 12:35

Captura video
Bărbat arestat pentru crimă, după ce afost văzut târând cadavrul iubitei sale, învelit într-o pilotă, pe un drum aglomerat, în plină zi, în Hong Kong - GaakZaiStore / Youtube

Rapoartele locale din Hong Kong l-au identificat pe bărbat sub numele de Wu. Acesta ar fi avut anterior o relaţie cu victima sa, Ye. El a fost arestat ieri de poliţie după ce a fost văzut târând cadavrul unei femei, învelit într-o pilotă, de-a lungul unei străzi aglomerate.

Momentul înfiorător, surprins de camerele de supraveghere

Incidentul înfiorător s-a desfășurat în Tin Shui Wai, un oraș din nord-vestul Noilor Teritorii, în Hong Kong. Ofițerii au primit un apel de urgenţă la 6 dimineaţa de la un trecător care l-a văzut pe bărbat împingând o roabă în care părea a fi trupul unei femei, învelit într-o pilotă. Un echipaj a sosit imediat la faţa locului şi l-au reţinut pe tânărul de 25 de ani. De asemenea, au confirmat că trupul aparţine unei tinere de peste 20 de ani pe nume Ye, relatează Mirror. Nu respira şi nu avea puls, fiind declarat decesul la faţa locului de către paramedici.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile de supraveghere care circulă pe rețelele de socializare arată un bărbat împingând cadavrul cu o roabă. De asemenea, poate fi văzut oprindu-se la un moment dat și sprijinindu-se pe o balustradă în încercarea de a-și trage respirația.

Bărbatul ar fi spus că iubita l-a agresat şi că era infidelă

Un martor ocular i-a făcut o fotografie în care se observă picioarele victimei sale ieşind din pilotă. Doamna Ying a povestit pentru presă cum se afla pe fugă spre serviciu, când a surprins scena terifiantă. Bărbatul se afla la aproximativ 100 de metri în faţă. La începutnu i-a dat atenţie, dar, spune femeia, a rămas îngrozită să vadă o pereche de picioare ieşind la vedere de sub pilotă. Fără să stea pe gânduri i-a spus soţului ei să sune poliţia, apoi a făcut contact vizual cu suspectul, dar nu i-a spus nimic, în timp ce acesta şi-a continuat drumul, târând cadavrul cu el.

Din primele informaţii, victima şi bărbatul erau iubiţi şi colegi, dar s-ar fi despărţit recent. O vecină a spus autorităţilor că Wu le-ar fi declarat acestora că ea l-ar fi agresat şi că ar fi fost infidelă.

O anchetă este în desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Bărbat arestat pentru crimă, după ce a fost văzut târând cadavrul iubitei sale, învelit într-o pilotă, în plină zi, în Hong Kong