Antena Meniu Search
x

Foto Campioană la atletism din UK, violată de iubit. L-a trimis după gratii, după ce i-a înregistrat amenințările: "M-am simțit ușurată"

O campioană la atletism și-a înregistrat în secret fostul iubit în timp ce acesta recunoștea că a violat-o. Dovada crucială a dus la condamnarea acestuia și la o pedeapsă de cinci ani de închisoare.

de Cristina Cruceru

la 25.01.2023, 11:34

Campioană la atletism, violată de iubit. L-a trimis după gratii, după ce i-a înregistrat amenințările
Campioană la atletism, violată de iubit. L-a trimis după gratii, după ce i-a înregistrat amenințările - Instagram

Ellie Wilson a fost atacată de iubitul ei, Daniel McFarlane, de care s-a despărțit în 2018. Tânăra a mărturisit că a fost violată, în repetate rânduri, de cel pe care l-a iubit. Femeia a povestit cum bărbatul o abuza, în timp ce ea plângea și-l implora să se oprească.

Aceasta nu a putut scoate la iveală, mai devreme, ororile prin care a trecut, pentru că individul i-a spus că nimeni nu o va crede. Ba mai mult decât atât, acesta a pus pe un prieten comun să-i șteargă tinerei mesajele amenințătoare pe care agresorul i le tot trimitea, scrie Daily Mail.

În cele din urmă, Ellie a reușit să-l înregistreze pe iubitul ei în timp ce acesta o amenința și îi adresa cuvinte urâte. Tânăra a surprins și momentul când agresorul a recunoscut că a violat-o în nenumărate rânduri: 'Am stabilit deja că am făcut-o'.

Cum a decurs conversația dintre cei doi

Pe acelaşi subiect

Tânăra de 25 de ani l-a întrebat pe atacator: "Nu înțelegi cât de groaznic mă face să mă simt când spui: "Nu te-am violat", când tu ai făcut-o și tu spui că am inventat lucruri".

Atacatorul îi răspunde: "Ellie, am stabilit deja că am făcut-o, dar oamenii care trebuie să mă creadă, mă cred".

"Dar ei cred o minciună", a spus femeia.

"Le voi spune adevărul într-o zi, dar nu astăzi", a continuat agresorul.

"Le vei spune adevărul despre ceea ce mi-ai făcut? Cum te simți în legătură cu asta?", a adăugat Ellie.

"Mă simt bine știind că nu sunt în închisoare", a răspuns fostul ei iubit.

Agresorul, cinci ani după gratii

Înregistrarea s-a dovedit a fi crucială, iar agresorul a ajuns după gratii. Bărbatul a fost condamnat, anul trecut, la cinci ani de închisoare pentru viol. Acum, tânăra a vorbit despre chinurile pe care le-a trăit alături de fostul ei partener, spunând că acesta i-a "furat viitorul luminos".

Femeia, în vârstă de 25 de ani, din Glasgow, UK a declarat că a fost prinsă într-un cerc vicios de "control emoțional", în timp ce iubitul se juca cu sentimentele ei. Abuzurile și traumele au fost atât de grele, încât au determinat-o pe tânără să încerce să se sinucidă în 2019. A avut nevoie de tratament urgent în spital pentru a-și salva viața. Acum, tânăra susține că se simte liberă: 'Când a fost găsit vinovat, am simțit că îmi pot trăi viața. M-am simțit atât de ușurată'. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Campioană la atletism din UK, violată de iubit. L-a trimis după gratii, după ce i-a înregistrat amenințările: "M-am simțit ușurată"